devamında bir şeyler olabilir azor hamle yapıyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
devamında bir şeyler olabilir azor hamle yapıyor
Senaryolara bakıyom gözüme çarpanları atıcam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
10 Şubat tahmininde İstanbul'un sırıtış
Now TV’de yer yer 10 cm kar bekleniyor İstanbul için dediler. Neye göre bu değerleri veriyolar acaba ?
AKOM uyarısıda bu şekilde;
2024-25 kış mevsiminin başlamasına son 1.5 gün
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Eren buna döner mi ?
GEM SON SAAT
2024-25 kış mevsiminin başlamasına son 1.5 gün
Hocam vade yakın diye sordum cevap bekliyorum
Dostum maalesef konunun doğrudan bir sorumlusu yok ben kısaca şöyle söyleyim;
Önümüzdeki sistem için değişimler yaşanmaya devam ediyor. Bu geceye bakarsak olumlu değişimler mevcut yağışlarda artış söz konusu.
Biraz daha takibe ihtiyacı var bu sistemin, hocalarımız gerekli bilgiyi verecektir netleşince
İpini koparanın bize geldiği bir güncelleme oldu ![]()
Diyagramı
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Diyagramdaki en soğuk çıktıyı vermişse GFS'nin tavır
Ben bu gece diyagramını görmeden uyuyamam
Gece GFS 5-7 Şubat aralığı için ilimiz adına daha olumlu. ULL bağlantıyı erken kopardı ve daha güneybatılı indi, yağışlarda artış var.
GEFS ortalamada destekliyor şu anki çıktıyı, her güncelleme az az düzeltiriz inşaallah