GFS diyagramına bakarsak 20 Ocağa kadar tutucu kar yok gerçi ECMWF diyagramıda benzer durumda
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
ECMWF bana daha tutarlı gelmiştir her zaman tabiki şahsi düşüncem bu kimseyi bağlamaz
ECM bu akşam GFS uyar orta noktada buluşurlar diye düşünüyorum, diyagramlarda sırıtıyor ana çıktısı
-
-
Şu gfs nin bir anda durup aniden 24 saat birden güncellemesine o kadar uyuz oluyorum ki monitörü kırasım geliyor
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Kaçan balık neden hep büyük olmak zorunda
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sahutt şuan böyle bb11 yapmıştım, 2 gündür tekrar oynamaya başladım yavaş yavaş geliştiriyorum. Sıkılana kadar devam 😅
-
Kurabiye etkinligi vardi aralik ayinda. Beleş altın bilet aldık. Kurabiye koruyucu da o altin biletten. Bu ay Kuzeyin kralı var mükemmel görünüyor da bakalim alınır mı. 4 5 aydır aliyorum da bu ay alasım yok
Ben hiç para yatırmamıştım hesaba, klandaki abiler bizim hesaplarımızı alıp para yatırıyodu. Muhtemelen eski google play açığından yararlanıp hesaba parayı atıp yanlışlıkla attım vs.. yazarak geri çekiyolardı

-
Oyuna değişik arayüz paketleri gelmiş, kurabiye kral falan saçmalamışlar iyice

-
ECMWF ana çıktı soğuk senaryo sakince takibe devam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hesabi ne kadara sattin bu arada nasil bir hesaptı
Baya oldu satalı 200’e satmıştım o zamanlarda bir arkadaşıma. TR ilk 200’e girmiştim 4 sezon full hesaptı anlayacağın
-
ULL olur mu acaba Eren ?
-
Sahutt COC’ta klan var mı forumdakilerle, ana hesabı satmıştım ama yan hesaba başladım bu ara tekrar 😅
-
Aboo ! Sistem kestane bile olmamış direkt yok olmuş
-
Kendi konumum adına beklentiyi minimumun altında tutmakta fayda var o zaman, eline sağlık Eren :alkıs:
-
Bu akşam veya yarın güncelleme yapacağım
Konu hayırlı olsun hocam, bu akşam yapalım onu 😅