wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Ay ortası sistemi için resmi olarak Türkiye VS Avrupa süreci başlamıştır
-
Bizim denizler neden bu kadar pasif. Patlat ege bir ab.
Aynısını yazıcaktım ege denizi çok pasif
-

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 10 Şubat tahmininde İstanbul'un sırıtış
-
Bu değişimler çok olumlu. 850 ve 500 değerleri ortalama olarak biraz daha düşerse çok daha güzel sistem beklentisi oluşabilir. Çok şükür Şubat Ocak ayını açık ara tokatlayacak o belli oldu az çok.Baharımsı havalardan kurtuluyoruz.
Resmen kışa giriş yapıyoruz abi
-
Now TV’de yer yer 10 cm kar bekleniyor İstanbul için dediler. Neye göre bu değerleri veriyolar acaba ?
AKOM uyarısıda bu şekilde;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2024-25 kış mevsiminin başlamasına son 1.5 gün
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eren buna döner mi ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Uzatılmış versiyonda 192’deki hazırlığı tamamlamış sanırım 🙂
-
GEM SON SAAT
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
192. saatte ECMWF’te hazırlığı yapıyor ay ortası için
2024-25 kış mevsiminin başlamasına son 1.5 gün
Hocam vade yakın diye sordum cevap bekliyorum
Dostum maalesef konunun doğrudan bir sorumlusu yok ben kısaca şöyle söyleyim;
Önümüzdeki sistem için değişimler yaşanmaya devam ediyor. Bu geceye bakarsak olumlu değişimler mevcut yağışlarda artış söz konusu.
Biraz daha takibe ihtiyacı var bu sistemin, hocalarımız gerekli bilgiyi verecektir netleşince
-
Son zamanların en iyi güncellemesi oldu inşallah devamını da görürüz elinize sağlık 👏👏
Güncellemenin her saatinde bir aksiyon var en son 2021 Şubatta bu heyecanı yaşamıştım kendi adıma
-