Önümüzdeki sistemin kaderi az çok belli olmaya başladı gibi, fazla umutlanmadan takip etmek lazım
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Konu adı da değişmiş 384 sistemleri olmuş.
ECMWF de 240 diye ekleme edilseydi 10 numara olurmuş
Ecm 240’da bile sistem vermiyor abi 😅
-
Bir güncellemeye bakıp sevinip bir güncellemeye karalar bağlamayın arkadaşlar. Böyle yazınca insanları da etkiliyorsunuz. Model iyi gösteriyor tamam iyi güzel. Kötü gösteriyor kış bitti havaları . Daha sakin takip yapmak gerekir. Sonuçta her çıktı bir ihtimal . Bunu unutmadan takibe devam. İyi forumlar 🤗
Ben Şubatı kapattım, Şubat 2025
-
beyler ocağı kapatsam kızar mısınız?
tek güncellemeyle mi kral

-
-
Bir ara maraton vardı koşu maratonu o daha yapılmıyor mu
Ona katıldık abi suyun üstünden kaya kaya gitmek lazım sarmadı 🤪
-
Fazlasında gözüm yok boğazı yürüyerek geçeyim yeter 🤪
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GEFS ortalama şov yapıyor, diyagram için sabırsızlanıyorum
-
Önümüzdeki sistemi bu sisteme benzetiyorum, umarım kaderleri bir olmaz 😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu karardan geri dönülmesi yetmez. Bern şuan geri getiririm takımı
-
Eline sağlık dayı Whisper
GFS 240h
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ECMWF 240h
Sinan konu hayırlı olsun başkanım 🫡
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu zamana kadar gördüğüm en iyi diyagramdı beee…