wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kontrol son saat çok potansiyelli 🥶
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GEM diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Önümüzdeki sistemden konumum adına tutucu kar beklentim yok 👍
Yükseklere kaçmak gerekecektir diye düşünüyorum. Geçen sene tam bugün benzer bir sistem yaşamıştık. O sistemde İstanbul 380 rakımda kar örtüsü olmuştu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gündüz sürekli kar geçişleri ile hafif örtü oluşup eriyordu. Gece saatlerinde gelen kütleler 2-3cm birikim yapmıştı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GEM diyagramı
-
İstanbul'un her tarafına yağsa keşke
İnşaallah
-
GEM gibi gelse 20-40 cm arası alırdık
Gelir belki be..
-
Bir soğuma var ama ne yağacağı belli değil.
Soğuma istenilen seviyeye inmezse yükseklerine kaçmak gerek İstanbul’un
-
850 Soğuğu muhtemelen en soğuk -9 bilemedin -10 olacak gibi duruyor şu anda dam değeri ve 500 değeri biraz daha düşük olursa daha güzel şeyler olabilir zaten ilk atak 4 şubatta gelecek olan çok kuvettli bir sistem olmayacak gibi esas s,stem 7 şubattan sonra
Önce önümüzdekine odaklandım
-
GFS'de soğuma yetersiz gözüksede karayel desteğiyle kar verdi. Genede 3 yılın ardından rakım sistemi almak istemeyiz dam değerleri biraz daha kuvvetlenirse ilimiz için daha iyi. Şimdilik takibe devam...
GFS ana çıktı gibi gelse keşke…
-
Ukmoda Azor daha güçlü
Ben ingilizleri hep severdim zaten 😋
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
medya sus pus ortada dolaşan hava bilimciler istanbul özelinde konuşmaktan çekinip daha vade uzun 3 gün kala kar geliyor deriz modunda
adamlar da haklı kar gelmiyor demek %90 başarı kar geliyor demek %10 başarı getirir istanbul için onlar da garanti pası tercih ediyor 
çok net sistem emareleri var acil güncel ao ve nao da gelsin bakalım
İnşaallah hocam hayırlısıyla bir sistem yaşarız umarım
-
Çağrı Erdal abi herkes sana laf anlatmaya çalışıyor farkında mısın ?
Anlıyorum sen de hepimiz gibi çok heyecanlısın ama lütfen biraz sabır, bazı fikirlerine kendine sakla lütfen 🫡