Bolu’da maalesef ölü sayısı artmaya devam ediyor…
10 can daha gitti toplam sayı 76 😕
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBolu’da maalesef ölü sayısı artmaya devam ediyor…
10 can daha gitti toplam sayı 76 😕
Hayırlı geceler ❤️
Ben kötü bir şey demedim abi ama sadece modelde gelen soğunn karadenize daha çok yaradığını gördüm Marmaradan uzak diye özür dilerim bidaha bişey sorup konuşmam abi iyi geceler herkese.
Ana fikire odaklan abi. Sen de takip ederken görüyorsun her güncelleme farklı senaryo ve ana senaryodan farklı onlarca senaryo daha…
Doğuştan soğukçu 🫡

Yapayalnızda olsa...
Benim bir yanım hiçbir şey olmaycak boş ver bakma diyor, ama diğer tarafım da ne olur ne olmaz son zamana kadar takip et bir şeyler olacak diyor bakalım ne tarafım haklı çıkacak
Son 1 haftadır meteoroloji takip etmek için değil, buradaki güzel insanlarla ufak tefek paylaşımlarım olsun diye giriyorum foruma
Herkesin içi kararmış bir kaç güncelleme bir şeyler göründe kendinize gelin bari .
Abi ben son güne kadar beklicem 👌
''WEGH'' Murabba şarkısıyla tanıyıp 3 yıldır dinlediğim bir isim. Son çıkan şarkısıda hoşuma gittiği için sizinle paylaşmak istedim.
Çoğu kişinin tarzı olmasada kendimi bildim bileli rap dinleyicisiyim, yeni isimler arasındada yaptığı farklı işler ve bazı şarkılarındaki anlam bütünlüğünü beğendiğim bir isim olarak öne çıkıyor WEGH
Dayı hatlar karıştı Whisper
KMA bile paylaşılıyorsa sistem falan yok demek ki ortada...
Yani diyorki son 3 yılın benzeri dükkanı kapatin seneye bakın
Allah göstermesin ne diyelim
Bu görüntü son 3 yıldanda kötü rabbim göstermesin
Bir 10-15 gün modellerden uzaklaşmam lazım