Kontrol son saat çok potansiyelli 🥶
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
GEM diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Önümüzdeki sistemden konumum adına tutucu kar beklentim yok 👍
Yükseklere kaçmak gerekecektir diye düşünüyorum. Geçen sene tam bugün benzer bir sistem yaşamıştık. O sistemde İstanbul 380 rakımda kar örtüsü olmuştu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gündüz sürekli kar geçişleri ile hafif örtü oluşup eriyordu. Gece saatlerinde gelen kütleler 2-3cm birikim yapmıştı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GEM diyagramı
-
Eline sağlık abi yorumların sayesinde dahada bilgileniyoruz >>>WinteR<<<
-
Dün 5-6 arkadaşa aktiflik ve konulara katkılarından dolayı biraz puanlar attım.
Kimsenin dikkatini çekmedi sanırım(bir kişi hariç)genelde profilden bildirimleri takip etmeyi kaçırıyoruz ..
Yazma sebebim teşekkür değil,emek veri ,zaman harcayiıp yazmanız, yorumlarda bulunmanız boşa gitmiyor demek için yazıyorum.
Hayırlı akşamlar herkese
Bilhassa model konularında aktif olan, yorumlarda bulunan arkadaşlara teşekkürler.
Sen yazınca farkettim abi kusura bakma, teşekkür ederim puanlar için 🫡
-
İstanbul'un her tarafına yağsa keşke
İnşaallah
-
GEM gibi gelse 20-40 cm arası alırdık
Gelir belki be..
-
Bir soğuma var ama ne yağacağı belli değil.
Soğuma istenilen seviyeye inmezse yükseklerine kaçmak gerek İstanbul’un
-
850 Soğuğu muhtemelen en soğuk -9 bilemedin -10 olacak gibi duruyor şu anda dam değeri ve 500 değeri biraz daha düşük olursa daha güzel şeyler olabilir zaten ilk atak 4 şubatta gelecek olan çok kuvettli bir sistem olmayacak gibi esas s,stem 7 şubattan sonra
Önce önümüzdekine odaklandım
-
GFS'de soğuma yetersiz gözüksede karayel desteğiyle kar verdi. Genede 3 yılın ardından rakım sistemi almak istemeyiz dam değerleri biraz daha kuvvetlenirse ilimiz için daha iyi. Şimdilik takibe devam...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Berbat olan ne var acaba
Anlamadımki ben de 🙃
-
GFS ana çıktı gibi gelse keşke…
-
ENS baya toparlamış
-
Eleştiriye kapalı insan laf anlatmadan engellerdi çoktan Cybersnow