Hayır demek istediğim nao -4 de olsa sistem alabiliriz +4 de de alabiliriz
Ben seni anladım dostum benimkisi genel bir kafa karışıklığı ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayır demek istediğim nao -4 de olsa sistem alabiliriz +4 de de alabiliriz
Ben seni anladım dostum benimkisi genel bir kafa karışıklığı ![]()
Bazen ao nao zonal rüzgarlar diyagramlar ve diğer endeksler hiç bir işe yaramıyor gibi geliyor mu sizede ? daha doğrusu uyumsuzluk gibi
Modeller mi endeksleri etkiliyor, endeksler mi modelleri belirliyor.
Tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan çıkıyor ?
BEŞİKTAŞ JK 37. BAŞKANI SERDAL ADALI
Konu soğuk hava olunca modeller 40 takla atıyor fakat sıcak hava olduğu zaman hepsi mutabık ve 280 saatte olsa bile yine de geliyor
Evet çünkü istatistiksel olarak coğrafyamız buna daha yatkın, modellerin alçak basınç alanlarını çözmesi kısa vadede bile çok zorken uzun vadede imkansıza yakın maalesef.
Yüksek basınç alanları ise alçak basınçlara göre durağan olduğu için ve de coğrafyamız buna daha yatkın olduğu için bazen tek kötü senaryo sonuna kadar ısrar edip her şeyi mahvedebiliyor…
Whisper dayı arkadaşları kovala buradan ne dediklerini bilmiyorlar ![]()
Her Şey Çok Güzel Olacak (1998) Öneri
Eren'im biz sistem kovalıyoruz sen neyin peşindesin ![]()
Alessandro Del Piero yaz kaç
Profilimde Immobile gören İtalyanlar 👇
İtalyanların bir kısmı öğle güncellemesine göre güzel olduğunu ortalama senaryoların lehlerine dönmeye başladığını söylüyor. Belli bir kısmıda tek bir kişinin yorumu üzerinden açıklayacak olursam ( Akşam güncellemesindeki 10 Ocak görüntüsünü paylaşarak “belli ki gerçekleşmeyecek ama olursa güzel olur” ) demiş. Durumlar bu şekilde 🫡
Akşam güncellemesi sonrası diyagramları beklemeye geçen tayfa ??
Herkese selam. Kedimin böbreklerinde kristalleşme çıktığı için alel acele veterinere geldim bütün morelim sıfırlandı şu anda isteyen paylaşım yapabilir gfs.
Geçmiş olsun
bir mukabele wriscuttern senin mesajlarinida ben severek ilgiyle okuyorum.
Teşekkür ederim abi ❤️🫡
Şu senaryoları ana çıktıya mı alsak GFS’cim ❄️
Morlar üstümüzde değil beğenmedim Çağrı Erdal 🤪
O manada yazmadım , hafif rahatsızlık var tempolu günler yaşıyorum hem iş hemde sizler için biraz dinlenmek için yazdım .
Geçmiş olsun abi gönlünce olsun her şey ![]()
![]()