Doğuştan soğukçu 🫡
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-

Yapayalnızda olsa...
-
Benim bir yanım hiçbir şey olmaycak boş ver bakma diyor, ama diğer tarafım da ne olur ne olmaz son zamana kadar takip et bir şeyler olacak diyor bakalım ne tarafım haklı çıkacak

Son 1 haftadır meteoroloji takip etmek için değil, buradaki güzel insanlarla ufak tefek paylaşımlarım olsun diye giriyorum foruma
-
Herkesin içi kararmış bir kaç güncelleme bir şeyler göründe kendinize gelin bari .
Abi ben son güne kadar beklicem 👌
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
''WEGH'' Murabba şarkısıyla tanıyıp 3 yıldır dinlediğim bir isim. Son çıkan şarkısıda hoşuma gittiği için sizinle paylaşmak istedim.
Çoğu kişinin tarzı olmasada kendimi bildim bileli rap dinleyicisiyim, yeni isimler arasındada yaptığı farklı işler ve bazı şarkılarındaki anlam bütünlüğünü beğendiğim bir isim olarak öne çıkıyor WEGH
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dayı hatlar karıştı Whisper
-
KMA bile paylaşılıyorsa sistem falan yok demek ki ortada...
-
Yani diyorki son 3 yılın benzeri dükkanı kapatin seneye bakın
Allah göstermesin ne diyelim
Bu görüntü son 3 yıldanda kötü rabbim göstermesin
-
Bir 10-15 gün modellerden uzaklaşmam lazım
-
GEM
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
-
Tam bu görüntüleri hazırlamış atıyordum DEK bombardımanı
-
Eren şifa hazırlamış