wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
-
-
-
GFS ben de burada olan var mı ?
-
Beşiktaş’ta; Aboubakar, Rosier, Bailly, Ghezzal ve Onana, performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldı.
Müthiş haber
-
Whisper dayı eline sağlık. Bir aksilik olmazsa öğlen ben de

-

kusursuz
Muazzam...
-
26. Senaryo

Senaryonun devamı İstanbul konusunu karıştırır vallahi 😅
-16 olan 850 soğuklarını vorteks -6’ya çekip yağışı yağmura çeviriyor 😎
-
İŞTE JMA İŞTE FAZİLET İŞTE FERASET
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hayatımda ilk kez iddia oynadım. Rüyamda 3 1 kazandığımızı gördüm 30 lira atacam ne olacak ki dedim. Tuttu vallah
Ben de ilk iddiamda 70 tlye 980 vurmuştum, bir dahada oynamadım 😅
-
Düzelmeler var gibi ama avrupaya 1 kez verdikten sonra neredeyse hiç bozmaması sinir bozucu
-
Son 3 Fenerbahçe maçı saatinde elektrikler kesildi. Ulan TEDAŞ bizi sal da bugün derbiyi izleyelim.🫠
Sarıyerde elektrik yok 20 dakikadır. Trafik lambaları bile yanmıyodu ilk kesildiği an, şuan düzelmiştir mutlaka