İçin sıkıldı
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gerçekten kış 'ın k'sini yaşamıyoruz 2 senedir. o kadar vahim durumdayız ki koskoca kışın ortasında Uludağ'da bile sadece yarım metre kadar bi kar ya var ya yok gibi birşey. En azından kuru soğuk olacağına bol bol İzlanda sistemi falan gelsin yağmur alalım barajlar artsın. Umarım Şubat ve Martta güzel veriler görebiliriz
1 Şubatta arabayla Kartepe'ye giderim diyordum ona bile tereddüt ediyorum şu an
-
Benim bir yanım hiçbir şey olmaycak boş ver bakma diyor, ama diğer tarafım da ne olur ne olmaz son zamana kadar takip et bir şeyler olacak diyor bakalım ne tarafım haklı çıkacak

Son 1 haftadır meteoroloji takip etmek için değil, buradaki güzel insanlarla ufak tefek paylaşımlarım olsun diye giriyorum foruma
-
Herkesin içi kararmış bir kaç güncelleme bir şeyler göründe kendinize gelin bari .
Abi ben son güne kadar beklicem 👌
-
Ben totem yaptım güneşe çevirdim bu kış 1 kez kar göreyim bana yeter
Toteme katılıp ben de profilimi güneşe çeviriyorum
-
Bu mu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yok bu bizim senaryo, ben kar kış için dedim ☀️
-
Şu -15’e giden senaryoyu kim paylaşır bizimle 🫡
-
İyi iyi kışa 7 ay kalmış az sabır edelim

7 ay sonra kar yağacağı kesin olsa bu kışı kapatmayı göze alırım
-
Nisan diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam benim bildiğimde(teknik detaya girmeden) ülkede ocak ayı ortalama sıcaklık değeri var diyelim, o genelde pek değişmiyor, 9 diyelim sürekli 6-8 periyodunda gidilirse karda gelmiyor soğuğun gücü tükeniyor, ama bol lodoslu sıcak atak sonrası ortalamayı tutturmak için sağlam sistem iniyor, ilk aklıma gelen şubat 2021 sistemi öncesi bahar gelmişti kışı kapatmıştı herkes..
2021 Şubat sisteminden önce 17 Ocak 2021’de güzel bir sistem almıştık.
Özellikle doğu marmara ve batı karadeniz özelinde hala hatırlanır.
Şubat sistemide günler öncesinden diyagramda kendini hissettiriyordu, son yılların en potansiyelli sistemi sisteme 2-3 gün kala kıyı kesimler için sıradan bir sisteme dönüşmüştü bu hali bile tatmin etmişti.
O yüzden şu an yaşadığımız duruma kış bile diyemiyorum. Aralık zaten boş bu sene ocak ayınıda kaybettik. Elde kaldı şubat ama şu şartlar altında kimse umutla bekleyemiyor maalesef…Çünkü her zaman kötü bir senaryonun %1 bile ihtimali olsa o ihtimal gelip bizi bulacakmış hissi var çoğumuzun içinde
-
6 saate ya 6 saatte !
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ortalamadaki dramatik değişime bakın, senaryoların hiçbir önemi yok artık.
Ne ENS ne GEFS al birini vur ötekine ! -
Daha Çok Göster
An gelir
Paldır küldür yıkılır bulutlar
Gökyüzünde anlaşılmaz bir heybet
O eski heyecan ölür demiş Atilla İlhan..
Bakalım o an ne zaman gelir,o heyecanlar ne zaman ayağa kalkar
Eren top sende galik puan demiştin sanırım bir yerlerde gözüme çarpmıştı

Eren kendine eğlence arıyor dayı 😂
-
:afrika: Özlemişiz
Bu görüntülere yürek dayanır
-
Gem de bahar demiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. En azından mutabıklar 🙃
-
Baharı getiriyor çaktırmadan öten kuşlar açan çiçekler 😎
Bu vadede daha radikal bir değişim yapamazdı sanırım 😂