wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gerek varmı ?var dersen al abim

Olur mu olur

Ucuz geldi abi ya 🙂 Keyfi bir harcama olacak bu sene denemek istedim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Windy Premium kullanan var mı ?
Fiyatlandırma biraz tuhaf, almayı düşünüyorum 😂
-
Erken gelen kışların devamı kötü geçme eğiliminde ve bence ekim kasım sert geçebilir
2023 Kasım soğuk (İstanbul’un bazı yerleri kar gördü) kış ılık (opsiyonel)
-
Sistem çöp, kar yok, kış yok, öldük bittik gene hala güneş var aaaa
-
Ya zamanı gelmemiş ya kafan dolu, meşgul ..Zamanı gelince uyursun abim, demek ki biraz zaman lazımmış.
Haklısın abi bu aralar biraz doluyum, buna da şükür

-
Hayırlı geceler herkese
Hayırlı geceler abi uyku tutmadı henüz, yatakta sağa sola dönmece durumundayım
-
Tam saatleri
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Dün akşam Tüpraş Stadyumundan gün batımı…
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gelo Italiano siberiano diye ne zaman yazmaya başlarlar tahminen
İtalyanlar yazmaya başlasada şöyle rahat rahat bize gelecek sistemin takibi yapsak
-
Osimhen Galatasaray’a baya yakın duruyor, süper lig tarihinde gördüğüm en sıra dışı transfer olur.
Güncel Galatasaray kadrosu 188.8M€Osimhen piyasa değeri 100M€ 🤯
Avrupada transfer döneminin kapanması ( Portekiz ve Arabistan hala açık diye biliyorum ) ve maaş yükünün tamamını karşılamasıda GS’nin elini epey güçlendirir. Şahsen buradan dönmesini zor görüyorum muhtemelen sıra dışı bir forveti ligimizde izleyeceğiz
-

Sahutt düşük ihtimal takip
Kışın gelsene kardeşim ne acelen var 😜
-
Bu senede kışın bizi bulur belki 🙃
-
07.01.2017 sabah saatlerine ait
Sarıyer,İstinye
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı cumalar, umarım herkesin keyfi yerindedir.
Kış gelsede şöyle güzel bir sistem takibi yapsak, iş yerinde sıkılınca açıp CFS uzun vade tahminlerine bakmaya başladım bile 😅