The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Valla naftalin koktu abi benimkiler ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Valla naftalin koktu abi benimkiler ![]()
Bu gece güncellemesi zevkli ve kalabalık bir takibe maruz kalacak sanki.
Paylaşıma müsait olan arkadaş varsa 00.30 da ondayız, yoksa bu yaşlı adam her zaman olduğu gibi hazır kıta bekliyor
Ders çalışıyorum abi takip etmeye çalışırım
Abi eline sağlık adam ettin GFS beyi 😅
Soğuklar kar seviyesi için ideal iyidir kaç olmasını istiyorsunuz. Şu vaziyette böyle bir sistem emaresi var buna şükür etmemiz lazım
Abi bence kıyılar çoğunlukla havada izler gibi duruyor bu görüntüde, sen nasıl yorumlarsın ?
Bence bu dizilimde soğuklar bu kadar cılız kalmamalı
-10 Ve altı senaryolarda artış var hala daha bu ocağın 20 sinden sonra hareketlenmenin olacağının işareti
Aynen öyle ihtimaller sabah diyagramına göre düşsede, bu diyagramdaki senaryolar daha umut verici bakalım akşam ne diyecek.
Modellerde hala net olmayan 11-14 ocak civarını önce çözmeleri lazım. Devamıda ona göre şekillenecek
Diyagramı beğendim bir şeyler vadediyor sabırla takip edeceğiz

Kontrolü biraz 2012'ye benzettim
Böyle gelecekse hiç gelmesin ama herkes kendini düşünüyor kuru soğuk yiyecegimize yağmuru tercih ederim
Bu yüzden bu tarz mesajları kendi konularına atmaları lazım, boşuna durmuyo o konular
11-15 Ocak arasındaki yağışa odaklıyım
GFS’deki istikrar senaryoları yanına çekmeye başlamış.
Kimse kıskanmasın bölgesel olarak yazmakta sorun yok arkadaşlar yapmayın böyle sonuçta model yorumları bunlar.
Bence kendi bölge konularına yazmaları lazım, detay yorumları. Bölgesel yağış haritaları vs…