Telefon almayı düşünenler son sayfaları okusun bari 😅
Güzel tartışma oldu her telefon hakkında bilgi edinebilirsiniz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTelefon almayı düşünenler son sayfaları okusun bari 😅
Güzel tartışma oldu her telefon hakkında bilgi edinebilirsiniz
Herkes senin gibi düşünmez şahsen ben 60 hz ekranla sosyal medyada dolaşmaktan zevk almam rahatsız olurum kasmadan.
60hz ekranın ms değeri kullanılan panel tipide önemli bunuda biliyosundur umarım. Kız arkadaşımın iphone 14’ünün 60hz ekranını kullandıktan sonra benim 6s’in 50hz ekranı 10hz gibi geliyor gözüme
Sadece işletim sisteminden telefon övünülmez. Her şeyin ortalamasını alıp ona göre değerlendireceksin iphone 13 te bile 6 çekirdek ve 60 hz ekran kullanılıyor.
işletim sisteminin optimizasyonunu övüyoruz zaten, halen 2015’teki telefonu günlük hayatta rahatlıkla kullanabiliyorum
15 dakikada telefon full sarj oluyor iphone öyle ekstra bir özellik eklemiyor telefonlarına.
Kullanım sıklığına göre değişir. Telefonumun 15 dakikada şarj olması beni cezbeden bir özellik değil. iPhone 8 ve üstü modeller yarım saatte %50 şarj oluyor bana bu yeterli mesela
İşte ama beklentinin altında kalıyor özelliklerine göre pahalı. Daha iyisi olmalı o paraya göre.
Emin ol xiaominin sana sunduğu 108 mp kameradan ve bilmem kaç hz ekrandan çok daha iyi
iPhone’un iyi bir telefon olduğunu kullanınca anlıyorsunuz. Tabii ki maalesef çok pahalı fakat tek seferlik bir harcama gibi düşününce almak mantıklı. Xiaomi huawei gibi markalar en iyi ihtimalle 3. yılın sonunda drop, optimizasyon vs… problemleri yüzünden değişmek gerekiyor
iPhone gerçekten başka mevzu ilk telefonum 2017’de çıkan Samsung Galaxy J7 Pro şuan kullandığım telefon 2015’te alınan ablamın eski telefonu iPhone 6S. Apple kullandıktan sonra androide para veresim gelmedi yakın zamanda iPhone 12 ya da 13 almayı planlıyorum 🫡
Faranjit olabilir mi boğaz kaşınması gibi
Doktor diyince ben de faranjit zannettim ama laranjitmiş ilk defa duydum
Hayırlı sabahlar, laranjit diye bir şey olmuşum ses kutum iltihaplanmış. Resmen konuşamıyorum 😅
Evdekilere bazen yazarak anlatmak zorunda kalıyorum derdimi 🙃
Eren boşverr gazla gitsin ![]()
Hayırlı akşamlar ❤️
Bugün ben de yakalandım salgına baş ve boğaz ağrısı baya yıpratıcı seviyede, geçmiş olsun hepimize ❤️
ikiside değil tek gerçek leynıl messi
Dün beleşten ödül almış gene 🙃
Cannavaro ve Maldini, Ronaldo'yu durdurmaya çalışırken.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
O zaman bir tartışma başlatayım gerçek Ronaldo kimdir ?
Edit: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Samsun, Yakakent, Çepni Köyü Ocak 2022