SEMİH KILIÇSOY
bir gün çıplak gözle izlediğim en iyi futbolcu diyeceğime eminim...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSEMİH KILIÇSOY
bir gün çıplak gözle izlediğim en iyi futbolcu diyeceğime eminim...
Şubat ayı sıcaklık açısından mevsim normalleri üzerinde kapanacak diye düşünüyorum, yağıştan yana zaten sıkıntımız yok bu sene normallerde kapatırız umarım
Bu görüntünün sebebi afrika ataklarının artması mı kuzeyde ki soğukların azalması mı
Afrika atakları bence
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), hakem kararları hakkındaki tartışmaları önlemek amacıyla VAR kayıtlarını açıklayacağı kaydedildi.
Yeni sistemin Trendyol Süper Lig’de 26. hafta maçları itibarıyla uygulanması bekleniyor.
Adam istifa etmemek için her şeyi yapıyo 😅
Süper kupa rezilliğini unutturamazlar
''80 Günde Devri Alem'' kitabıyla bir ilgisi var sanıyordum Sinan
Tekrar bir spor hırsı gelmesi lazım bana pandemiden önce çok hevesliydim, baya saldım 2020 sonrası 🙃
Biraz tebessüm.
Fener ayak kullanmış abi şike var (!) 😅
2022 Ocakta bir tane teyze vermişti kayalım diye, o günden beri saklıyorum bir daha kullanamadık ![]()
Sen kayak pistlerinde gezerken ben İETT durağında gecenin 4ü 5iyim 😂
O kayak takımı bense kervan halı poşeti (çok iyi kayıyo bu arada) ![]()
![]()
çok mühim bir şey olmamakla birlikte bi süredir gözüme takılıyordu atayım dedim, “göösterdi”The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Uzun zamandır böyle
nasil yani abim gece sistem inecek mi abim jules verne gece mi gözükecek abim
amaç moral motivasyon sinerji olsun zaten . Yoksa gem i ana fikir dışında dikkat almam
GEMİYİ terkedin ![]()
Sahutt kadar umutlu olsam yeter %13 için bile takip yapıyor gerçek bir imparator
Arkadaşlar herkes yayın beklemiş ancak gittiğimiz yer orman gibi bir yerdi telefon çekmiyordu çeken yerde de kar yoktu o yüzden kusura bakmayin
Videoda olur 🤪