Yine konuyu açtım foruma renk getirdim sohbet getirdim 😂
sen dedin diye emoji bile eklendi abla ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYine konuyu açtım foruma renk getirdim sohbet getirdim 😂
sen dedin diye emoji bile eklendi abla ![]()
Yarından sonra filmini çekelim
yaw bu aynısı ![]()
"The day after tomorrow in turkey"
Filmini çekelim kadro UsTaD Whisper Zonguldakli67 Sarp Özdoğan
az önce muhtemelen 28926213 kez izledim bu filmi
Hepiniz ilk geldiğinizde Salih gibiymişsiniz.🤣
Sinan abi bana özelden yazmıştı 2021 Ocak sisteminde çok ileri gitmemiştim yaw ![]()
''Bilerek yazdım daha çok ileri gitmesinler diye
Sen refleks kullandın
Diğerleri bilinçli
Mesajını o yüzden sildim''
Ben ilk geldiğimde diyagram paylaşıyordum onun dışında sürekli foruma ağlıyordum kar yağmadı, kar başlamadı, hala yağmur yağıyor, sitem çöp cart curt ![]()
Şubat ve mart fena geliyor sanki.. :yüzme:
![]()
Şubat mart bilmemde sen fena geldin abi 😀
21 yaşında kendisi
Ben öncedende abi diyodum 😅
Hitap şekli diyelim abi demeye devam edeyim 🙃
Eline sağlık abi 🫡❤️
Geçmiş olsun Semih Ö.
selamın aleyküm haliniz hatrınız nasıl
İnişli çıkışlı devam 🫡
Bu maç için demiyom hocam ya bizim ligde her takım için aynı bir yerde penaltı olan bir olay diğer maçta olmuyor bizim ligde takımlar birbirini yiyor Avrupa ya çıkınca zaten onların futbol kalitesiyle bizim kalitemiz ortaya çıkıyor rezil bir ligimiz var
Hakemlerimiz arasında maalesef belli bir standart yok hepsi kendi kurallarına göre yönetiyor
Bizim ligde hakem kararları formaya göre veya takıma göre veriliyor Sivas elle oynar devam GS oyuncu oynar penaltı anlamadım gitti penaltıysa ikiside penaltidir değilde ikiside değildir
Hocam yapmayın etmeyin son dakikalardaki pozisyon için diyorsanız eğer daha nereye yapıştırsın adam kolunu, kola çarpamasa zaten vücuda çarpacaktı. Öncesinde olan bir pozisyonsa görmedim maçı 83'te açtım penaltı oldu
Neyse bunlar değişir sisteme sanki 2 gün kalmış gibi konuşuyoruz 1 haftada günbatısı karayele bile dönebilir sistem gelsin bir hem sistemin - 8 potansiyelide var o oldu mu rüzgarada gerek kalmaz.
-8 bile şakır şakır yağmur yapabilir poyrazla ( istanbul ) Kar gerçekten mucizevi bir olay çok farklı şartlar altında yer seviyesine kadar inebiliyor. Kimi zaman -2 yeterli olurken bazen -10 bile sınırda kalabiliyor. Mesela 2021 Şubat sistemi -10 o saatlerde girmiş miydi hatırlamıyorum ama saatlerce yağan kar tutmamıştı su oranı çok yüksekti