2 - 3 yıla şu ayarda bi tweet çıkar maçtan
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aynı saatlere ait rüzgar durumu bu şekilde merak edenler için
-
Rahat ol İstanbulda görür, rüzgar yönü karayel. 500 hpa da fena değil. Ama şuanki görüntüler için konuşuyoruz tabii. Ama kar ihtimali var havada da olsa.
İstanbul için zor bir ihtimal takibini yapmak lazım 🫡
Olmadı gene beylikdüzüne kuzenin yanına kaçarım 😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Trakya ve çanakkale tekrar kar görebilir gibi
-
Sahutt puan transferi nasıl yapılıyor 😅
-
Bu kışa kötü diyen gitsin 2018 veya 2019 dönemine baksın
2018’e haksızlık ediliyo bence, bol yağış fazlasıyla havada kar ( İstanbul için ). Bu kışın şuana kadar olan kısmını ikiye katlar 🫡
2019 şubat sonu sistemi güzeldi beni tatmin etmişti
-
12-14 Ocak için attığımız senaryolara bak be 🤪
-
Hiçbir şey çıkmaz:))
Adım atılması bile sevindirici bu adam yüzünden amatör meteoroloji camiası kötü lanse ediliyor
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Adana , Mersin, Hatay ve tüm ülke.. Ama o tarihte sistem beklentisi yok modellerin 🫡
2 adet uç senaryodan sadece biri
-
Kisa süreli atak diye düzeltelim o zaman🫡
Yalancı bahar

-
İcon öğle güncellemesi ve kar haritası atabilecek var mı keyfimiz yerine gelsin. Ben atamıyorum şuan
YAĞIŞ

120. SAATE KADAR TOPLAM KAR
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İcon sabah günceli üst seviye sağlam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İconda düzelme var
Üst yeni
Alt eski❄
Tam olarak bunu atmaya gelmiştim

-
Bir model buldum modelleri incelerken. Ne bilmiyorum ilk defa bakıyorum. 144.saatte kısa süreli kar geçişi vermiş. 🤔
Eren bu model nedir?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GEM ana çıktısı amerikada CMC olarak biliniyor sanırım