Bu sabahta güzel örtü olmuş. Dün sabahtan daha iyi ❄️
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kütleler genişlemezse boşluktayız gibi Eren , sabaha ne görürsem artık.
İyi geceler
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bazı kütleler birleşiyor. Boğazada 2-3 bir şeyler düşse şuradan
-
-
Haberden ziyade diksiyona çok takıldım abi
UsTaD
Şimdikiler kar yağışını bile bağıra bağıra anlatıyor. Oysaki bu şekilde sakin olması kulağa ne kadar hoş geliyor
-
Ben Eren e güvenirim aga
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Takip edilecek tarih aralığı
-
kervan halı poşeti (çok iyi kayıyo bu arada)
Vakit onun vakti, 36 ay 30 gün sonra...
-
-
Tek kütle dün geceden daha fazla birikim yaptı Eren
-
Gelecek sistem bu
Bir de hayal kuruyo derler şunun güzelliğine bak...
-
Çarşamba şaşırtıcı şekilde örtüyü kaptıktan sonra bir daha hiç tamamen erimedi. Azalsada hep bir örtü vardı dışarıda, değişik bir sistem oldu ve olmaya devam ediyor.
-
Sadece İstanbul mu var Türkiye'de susayım susayım diyorum da nereye kadar her yerde aynı şey
Burası x y z bölgesine özel bir konu değilki ?
Sinan abi daha iyi bilir ama buraya yazmasında sakınca yok bence. Sen de aynı şekilde, beklentini yazıp cevap alabilirsin.
-
3 gündür erimesine rağmen her sabaha örtüyle uyanmak
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Gece yollar tutar sabah ortuyle uyaniriz gibi araç üstleri full buz kar diye elimi attım elimi kesti
Eldiven takayım o zaman, eyvallah