Sinan başkanım doğum günün kutlu olsun ![]()
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kızım İlkim 18/12/2023 tarihinde dünyaya geldi. Baba olduk sevgili Hs ekibim , Allah herkese bu mutluluğu tattırsın. Olmayan herkese nasip olsun inşallah 🤲 🤲
Hayırlı olsun abi

-
Senelerdir peşinde koştuğumuz değil mi bu
Biraz da o bizim peşimizden koşsun abi 🧡🥶
-
Ben böyle bir senaryo ilk defa görüyorum model sonuna bir de AB patlatmış, muazzam 🤤
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yok artık Lebron James
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Senaryolar karmakarışık, bir süre ana çıktılardan devam belli ki, onlar da ne yaptıklarını bilmiyorlar da...
Kontrol destek vermiş gibi 3 4 senaryoda benzer bir sinoptik ortaya çıkma ihtimali olabilir 👍
-
Ocak ilk hafta polar vortex nerde acaba
Sarıyer
-
Günaydın herkese. Birkac bir şey yazacaktım vazgeçtim.🫡
Günaydın dostum, okumuştum cevap verecektim ama sen sildiysen cevap vermek olmaz, ama altına imzamı atarım 🫡
-
Teşekkür ederim abiler, ben bu konunun varlığını bile unutmuşum yaw. Kutlamadığım herkesin geçmiş doğum günleri kutlu olsun ❤️
SameT. doğum günün kutlu olsun abi
-
Bakalım bu akşam senaryolar nasıl olacak
Kral daha ana çıktı bitmeden yerini ayırtmış, imparator 🫡
-
Bu konuya atılan görseller sizlere çok şey ifade ediyor ama bizlere sadece çizik ve renkli çizimler görünüyor

Bu konuyu boş bırakmayan arkadaşlar, sağolun varolun ama az çok ne der,ne demiş yazarsanız seviniriz..👏👏
Dayımın mesajı bir önceki sayfada kalmayı haketmiyor, verileri atan arkadaşlar dikkate alırsa güzel olur ⭐️
-
Sinirlarla ne alakasi olabilir abim bir hatadır sadecd
hatanın sebebi güneş patlaması olabilir belki o yüzden sordum

-
NASA, son 6 yıldaki en güçlü Güneş patlamasının yaşandığını açıkladı.
Patlamanın jeomanyetik etkileri yarın dünyadan hissedilecek
Bunla ilgisi olabilir mi ?
-
Radar sınırları çizmiş

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. MGM radarında daha çok belli oluyo
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eline sağlık hocam Izlanda