Başın sağolsun Sahutt Allah rahmet eylesin 😕
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Halaa afat ekibini.kotuleyip boş boş konuşan yayın yapan 2 tane Kanal var yazık gercekten bikere de deprem ile ilgili birşey konuştuğunu görmedim kanalın deprem bölgesinden bile uzaklaştırılması lazım böyle zihniyetlerin
Ülkede her olay çok siyasi maalesef üzücü, şu durumda bile insanları kutuplaştırıyolar
-
Whisper Hocam bende iyiyim çok şükür bizim aile iyi ama akrabalardan kaybımız var. Arada girmeye çalışıyorum foruma. Yazamayabiliyorum
Başınız sağolsun hocam mekanları cennet olsun 😔
-
Kuzenimi, canımı kaybettik.. Cansız bedenine ulaştık. Her şeyi yaptık çıkarmak için. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Ellerimizle kazıdık binayı. Girmeye çalıştık. Başaramadık. Zonguldak'tan gelen gönüllü madenci abilerim gitmeyiz çıkarmadan dediler. Çıkardılar. Canım yanıyor. Kaybolduk arkadaşlar kaybolduk. 2 güne çıkacağız şehirden. 3 kuzenimi toprak altında bırakıp çekip gideceğiz.
Allah rahmet eylesin kardeşim yaktın bizi mekanları cennet olsun 😕
-
Ahmut Nur Çebi denen zaatın açıklamalarını okurken ben bir Beşiktaş taraftarı olarak yerin dibine girdim sen böyle bir dönemde bu açıklamayı nasıl yapabiliyorsun hangi akla hizmet hangi beyin bunu düşünür bu devirde, bugün bu adam yardım ulaştırmaya çalışan milyonlarca Büyük Beşiktaş taraftarını zor durumda bırakmıştır. Bu herifin yaka paça bu klüpten kovulduğunu istifa ettiğini görmeden bir tane bile Beşiktaş maçı izlemem izlettirmem. Öyle şeyler yazmak istiyorumki kendime engel olamıyorum bu mesajı dahada uzatırsam ağzımdan gerçekten çok kötü sözler çıkacak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bir Beşiktaş taraftarı olarak bu zaatın adına bütün depremzedelerimizden ve diğer takım taraftarlarından özür diliyorum bu herif sadece Beşiktaş’a değil Türk futbolunada zarar veriyor
-
-
Allaha sukur iyiyim akrabalarim gocuk altindaydi onlari cikarttik
Kuzenim esi ve 2 cocugu cok sukur iyiler
Çok geçmiş olsun hocam, Allah yardımcınız olsun ❤️
-
Hocalarım, yönetici arkadaşlar bu şahsın forum'da devam edebilmesini doğru bulmuyorum. Bu şahıs depremin ilk saatlerinde "deprem İzmir de mi oldu banane yeah" diyen şahıs. Sen kim oluyorsun diyebilirsiniz ama asla kabul etmiyorum. Sorumluluktan, empatiden uzak vicdansızlığa varan tepkiler veren bu şahısın burada yeri olmadığını düşünüyorum.
Aynı fikirdeyim bu kadar iyi niyet yeterli suistimal ediliyoruz artık
-
İstanbul için kar anlamında vasatın bayağı altında bir sistem oldu önümüzdeki maçlara bakacağız artık yağış iyidi fakat sıcaklık problemi yaşadık
Yağış adaletli dağılmadı maalesef pendikteki halam sahilden 15 cm kar fotosu attı
-
Havist hocam sistemi özetleyen fotoğraf, dün gece çekmiştim şuan hiçbir şey yok kar namına
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2 sabah araba üstlerinde ve çatılarda olan ince bir örtü ile uyandım, gün içinde hafif kar yağışları oldu ve araç üstlerindeki karlar 2 3 saat içinde eridi, şuanda ise şakır şakır yağmur var
-
wriscuttern hocam bu sistemde 20 cm kar gördünüz mü?

Hocam araba üstlerinde örtü üstüne çıkamadı sistem en azından bir 5 cm alırım karda yürürüm diyordum ama boğaz hattı için tam anlamıyla fiyasko oldu
-
Ben de erişim sorunu yok ama ablam giremiyor
-
Yazık sosyal medya bant daraltması getirilmiş ulan insanlar azda olsa tweterden seslerini duyduruyordu kimin elindeiz allahım sen yardım et bizlere
Bu zihniyet bitirdi bizi. Sanki bizler görmeyince hakikatten kaçabiliyorlar olan gene o insanlara oluyor en büyük zararı bizi yönetemeyenler veriyor her zamanki gibi
-
Bu gece yağış daha etkiliymiş ama kıyılarda yağmur olacak deniyor doğru mudur
Sıcaklık sıkıntısı var, sistem 150 rakım altındaki bölgeler için seyirlik kar olur ilerleyen saatlerde ise yağış KKY ve yağmura döner (bu akşam ve gece)