Şu zamana kadar gördüğüm en iyi diyagramdı beee…
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Senaryolar hala iyi. Bu kadar istikrarla gelmemesi ilginç olur
Bu zamana kadar gördüğüm en istikrarlı sistem 2021 Şubat sistemiydi. Belki alçak kesimler için bekleneni vermedi ama 1 hafta önceden %70 gibi değerler görmüştük.
-
gfs ve gem var sırada
Gem kontrol iyi gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Senaryolar müthiş eline sağlık Eren
-
Hocam şimdiden tebrik edelim gelooo 🫡
-
OF OF BU SENARYOLAR NE
Eline sağlık Eren
-
Besiktastan umidim fener macina kadar vardi biliyor musun. Valla dedim rıza bir şeyler yapar şampiyonluğa dahi oynar takim rakiplerin birkaç puan kaybıyla. Bu sene 3.olursa öpüp başına koymalı bence
Şenol Güneş gittiği gün ilk 5 ümidimi kestim, 7 10 arasında bitiririz ligi
-
Mahmut Sami doğum günün kutlu olsun ❤️
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 5’te kapanır 15’te 🤪
-
Süper Kupa kim alır bilememde, 90 dakika içinde bitmesin. Uzatma penaltı ne kadar uzayabiliyorsa uzasın
Sahutt -
Şaka değil biraz yorgundum 20. dakikada falan uyuyakalmışım. 90+3'te uyandığımda oyuna Batshuayi giriyodu
-
Sıkıcı değildi bence. Hakem biraz temasli oyuna izin verse farklı skor olurdu. Ben Ferdi'yi yine çok beğendim. İsmail Yüksek ve King girdikten sonra gayet iyi top yaptılar. Galatasaray'da her pozisyona giren Demirbay dikkatimi çekti.
ben de hiç sıkılmadım kardeşim, terapi gibiydi mışıl mışıl uyumuşum uzatmalarda uyandım
-
Dolu yağmış Sakarya’ya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
bol gollü beraberlik olsa keşke
90-90 falan 🤪
-
Ödüllü Yarışma
Ödül:300 HS Puan
(Site Görevlileri Ödülden Faydalanamıyor Ama Oy Kullanmak Serbest
)Nedense Galatasaray rahat kazanacakmış gibi hissediyorum, 2 farkla alır GS