Canım kakaolu gofret çekti gofrete sadece kakao diye bir şeyin olduğundan bahsetmişler ![]()
marka ''peki''
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCanım kakaolu gofret çekti gofrete sadece kakao diye bir şeyin olduğundan bahsetmişler ![]()
marka ''peki''
Eline sağlık abi :alkıs:
Emeğinize sağlık hocam, heyecanlı takipler yapacağız diye yorumladım :alkıs:
850 gerçek mi ![]()
Sakarya için beklentiniz var mı hocam kar açısından Estimator
hocam 2017 den beri sitede kayıtlıyım yokmu bana özel rol falan
Emektar işte yakışmış
![]()
Eline sağlık kardeşim benim🫡
Ligde haftalık 4 büyüklerin maçları için böyle anketler açabilirsin. Ya basit bir puanla ya da puansız. Hatta derbilere puan sistemi yaparsın
Skor verelim hocam ![]()
Galler 1-3 Türkiye
Sitede görevlilere HS ödülü göndermiyorduk zaten onun dışında sorunu çözdüm biraz zahmetli oldu ama
Elien sağlık mustafa
wriscuttern hocam siz bu oylamada oy kullandınız mı
Evet hocam Kazakistan’a attım
Daha Çok GösterKasım ayının başında rekor sıcaklık gördük
Kuzey ışıklarını gördük
Kum fırtınasını gördük
Tutan kar yağışlarını gördük
Dolu yağışı downbrust gördük
Quasi tropikal siklonu gördük
Herşey var
Ekimde şunlardan 2 tanesine bile bak bunlar olacak desen, uyan şu rüyadan derdim 😅
ikonları koyan çalışan sağlam kışcı belli ki
Eline sağlık hocam ![]()
Ufacık bir yağışta elektrik kesilir vs . Burada hayat şartları hala düzene girmedi. Zor bir kış geçireceğiz gibi duruyor Hatay'da. Güncellemeyi tamamlayamadık velhasil. Çok bir esprisi de yok kalanının zaten. Önümüzdeki maçlara bakalım
Allah yardımcınız olsun kardeşim. Çok emek veriyorsun foruma eline emeğine sağlık ![]()
Arkadaşlar yavaş yavaş artık model paylaşım ve takip sıklığını artıralım. Hazır kış yaklasiyor .Müsait olan herkes elinden geldiğince güncellemelerde takipte olalım. Paylaşım yapmak isteyenler de Model Paylaşım konusundan paylaşım yapabilirler. Hem böylece Whisper dayının elini rahatlatmış oluruz. İyi forumlar.
Vizelerden sonra buradayız 🫡