İÜC Rektörlük tarafında yapılan bilgilendirme, çoğu üniversiteden benzer kararlar gelecektir…
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-

gece iyi yağış var ama yağmura döner ilerleyen saatlerde ve sistem biter.
Boğaz için fiyasko oldu maalesef, inşaallah daha fazla soğuk yaşamadan atlatırız bu kışı
-
Abi evden haberimiz yok ekmekle suyu zor bulduk şuan iyiyiz Allah'a şükür
Allah yardımcınız olsun kardeşim ❤️
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı sabahlar abilerim ablalarim
Hayırlı sabahlar kardeşim, nasılsınız durumunuz nedir ?
-
şakamı bu ya depremzedelere gönderilen ayakkabılar pavyonamı gideceklr kardeşim bunlar hey allahım :@ YAZIK
bizim bu milletimiz böyle oldukça biz daha çok felaket yaşarız
İnsan değiller insan !!!
Bunlara söylenecek tek söz var forum ortamında olmasak söylerimde neyse,
Allah belanızı versin !!
-
Sıcaklık sorunu var diye biliyorum Eren
-
Bir kütle daha oluşuyor anadolu yakasına doğru uzun bir bant..
bir anadolu bir avrupa mobeseleri arasında gidip gelcez o zaman
-
Gece yarısı sabah şanslı konumda olabiliriz.
Zaten bu sistem görsel sistem ama bu kadarda kendi adıma beklemezdim. Siklondan sonra adam akllı kütle gelmedi.
Aynı durumdayız hocam sistemden zaten umudum yoktu, içinde olduğumuz durumda tadı tuzuda yok zaten baraj bölgelerimizde iyi yağış olsun yeterli benim için
-
Ekmek banıp izleriz biz.😀
2 yıldır böyle bu durum avrupa boğaz hattı 2021 ocaktan beri deklerde en şanssız bölüm
-
Sahutt yasarbahadirr Sefa kazancc okan331 hocalarım çok geçmiş olsun unuttuğum biri var mı bilmiyorum mesajlarının hepsini okuyamadım, bu konuya yazdığınızı yeni gördüm yakınlarını kaybeden olduysa başınız sağolsun. Allah yardımcınız olsun ne yazacağımı pek bilemiyorum bir an önce bu felaketten sıyrılırsınız umarım 😕
-
Boşluk devam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben sistemi kapattım Eren radar ve uyduda bir şey gözükmüyor gibi ne dersin ?
-
Diğer birçok ilde yarın gündüz dahi 0 in altında görünüyor çok korkunç bir durum var
Kahramanmaraş özellikle rabbim sen yardım et 🙁
-
MGM WRF
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.