Whisper dayım gene tek kalmışsın buralarda…
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı akşamlar
🧡 -
Son dakikalarda 2 penaltımızı yedi hakem bari 1 gol ataydık 😅
-
Ben Zek Çelik, Cengiz Üner, Enes Ünal izlemekten bıktım. İzlemeye katlanamıyorum tırnaklarımı yiyorum izlerken.
Zeki ve Cengiz konusunda aynen katılıyorum dostum 👍
Zeki’de bizim göremeyip teknik heyetin gördüğü ne var acaba, Cengiz’e ise birisi çok bencil oynadığını söylemeli.
Enes’e pozisyon yaratamadığımızı düşünüyorum şuanki form grafiğine bakarsak Enes forvete yazılacak ilk isim
-
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Süper Lig'de gelecek iki haftanın şifresiz olarak yayınlanacağı açıkladı.
TOD uygulamasından yayınlanacakmış
İOS link:
https://apps.apple.com/tr/app/tod-türkiye/id1615398541
Android link:
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çocuklar hep gülsün ❤️🐻
-
Şu ana kadar gördüğüm en kötü kış olabilir
Benim için açık ara en kötü kış
-
2020 2018 den sonra en kötü kış mevsimi
Bence 2020 ve 2018 bu kışın yanında 1987 kalır 🙃
-
Kara dokunmadığım ilk kış olarak kayıtlara geçti. 2023 bizi her anlamda bitirmeye and içmiş gibi bir coğrafyada tek bir şey bile doğru gitmez mi ya !
-
Bu kıştan daha yağışlı ve soğuk bahar ayları yaşamışızdır o kadar berbat bir kış
-
Baktım da. İstanbul dahil kıyılarda önemli bir değişiklik olmadığı sürece kar ihtimali neredeyse 0 a inmiş
Kuraklık kaçınılmaz oldu 😕
-
Neden gözlük attın abi Whisper
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eli çarpmıştır dayımın, havalının üstünde üzgün emojisi var
-
Afad tsunami uyarısı yaptı deniz seviyesi 50 cm yükselebilir dendi
-
Antakya merkeze arama ekiplerinin gittiği söyleniyor (Haber Global)
-
Artçı gibi durmuyor yeni bir deprem sanırım yıkılan binalar olmuş 😓
Benim psikolojim uzaktan yaşamayı bile kaldırmıyor artık çok kötü çok😕