Hayırlısı olsun diyelim. bir ara forumdakiler ile toplanıp kartopu savaşı yapalım takımlı
Emirgan korusu ya da Atatürk kent ormanı iyi aslında 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlısı olsun diyelim. bir ara forumdakiler ile toplanıp kartopu savaşı yapalım takımlı
Emirgan korusu ya da Atatürk kent ormanı iyi aslında 😂
Sinan hocam tahminlerinizi isminizi vererek babamla paylaştım çoğu kez, kendisi sizi tebrik ettiğini söyledi, iletmek istedim
Ben umutluyum hâla inşaAllah daha güzel olur tabi ama elimizdekiyle yetinmeyi bilicez çocukken böyle öğretmişlerdi.
havada da olsa kar görmeyi özledik forum olarak. geceleri sokağa çıkıp hafif örtü yapmış sokaklarda yürümeyi radar takibi yapmayı vesaire
Kar yağdığını gördüğüm gibi kendimi sokağa atıcam zaten hocam istersen sabah 5’te yağsın 😂
Çayıda demlemişsin dayım keyfin yerinde 😂
-8 normal şartlarda kar sınırı olması gerekiyor ve zaten -10lar üzerimizden ayrılmıyor gfs ye göre. yani hala umut var diye düşünüyorum.
ve zaten gfs dün pazartesi öğlen 13 de -12 leri sokmuştu istanbula şuan pazar sabahı 7 de gösteriyor diye anımsıyorum.
bir kaybımız yok bence.
Hocam keşke dediğiniz gibi olsa ama akşam GFS diyagramında pazartesiden sonrası için bariz bozulma var öğlen diyagramına göre, tabii ki bu sene ne modeller ne de ortalamaları hiçbir güven vermiyor ama ben örtülük kar alma ihtimalimizin çok düşük olduğunu düşünüyorum alçak kesimler için. İnşaallah düzelmesini ümit ederek takibe devam ❤️
ben hala umutluyum yine kötü değil 10 cm de olsa kar görürüz diye düşünüyorum dekler sağlam olur ise
Şu sistemde pazartesi şakır şakı yağmur yağacak ama 10cm kar göreceksin kabul musun deseler alır kaçarım (istanbul için bu söylediklerim)
Ankara’da unutulmaz gece
Çok güzel ya 🥲
Masada mıyız?
Masa biziz genelde
Diyagramda dün 6 si için %70 kar yazarken şimdi %50 yazıyor
Sadede 6’sı değil ileriside bozmuş bu sistemde en azından yağışımız bol diyerek yaşayıp geçicez
Hocam tabiki bu kuraklıkta yağış seçecek değiliz ama barajlara en fazla katkı yapan kardır.Şu (vorteks veya siklon ikisi de neredeyse aynı anlama gelir ancak bazı farklılıklar var) yağışın tamamını kar olarak almak vardı.İnşallah düzelir ne diyeyim ama düzelmezse de sıkıntı yok,hayırlısı buymuş deriz
Hak veriyorum hocam size, malum bu kış geç geldi önümüzdeki ilk ciddi sistemdeki bu kırpılmayı kendi adıma kabul ederim ama devamında sert bir sistem gelmezse bu kışı yaşadığım en kötü kış listesinde açık ara 1. sıraya koyarım.
Keşke şu vorteks denen şey oluşmasaydı da mis gibi dek alsaydık.Bu vorteks kar açısından bir fayda sağlamadığı gibi bir de dek şartlarını bozuyor.İnanılmaz sinir bozucu bir şey😡😢
Vorteks değil alçak basınç valla ben okeyim bu sisteme maalesef yağış türü seçecek durumda değiliz. Gönül ister hepsi kar olsun ama yapacak bir şey yok ❤️
Bu sistem kuraklığın önüne geçmek için iyi bir başlangıç olur umarım 🤲🏼
ECMWF dün -8 olan ortalamayı -6’ya yükseltmiş
Bu sistemde seyirlik kar yağışı görsem yeterli örtü ümidimi yitirdim
Herif 105 km hızla 5 atom gücünde olacak dediğinden beri kuruttu sistemi sistem ülkeye girmiyor
Gerçekten dedi mi böyle bir şey hocam varsa elinizde özelden atabilir misiniz ?