Sahutt paylaşmış ama şöyle ben de atayım, bakalım öğle güncellemesi nasıl gelecek
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sistem çöp, kar yok, kış yok, öldük bittik gene hala güneş var aaaa
-
Ya zamanı gelmemiş ya kafan dolu, meşgul ..Zamanı gelince uyursun abim, demek ki biraz zaman lazımmış.
Haklısın abi bu aralar biraz doluyum, buna da şükür

-
Hayırlı geceler herkese
Hayırlı geceler abi uyku tutmadı henüz, yatakta sağa sola dönmece durumundayım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bugün uzun bir aradan sonra Valorant girdim. Dia - yücelik rankta maçıma hile geldi. İşin tuhafı hile olduğunu gerçekten belli etmediğini düşünüyorum ( ben raporlamamıştım ) maçı 7-2 kaybederken hileci arkadaş banlandı
-
Tam saatleri
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Dün akşam Tüpraş Stadyumundan gün batımı…
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yağmur yine batimizdan kayıp gidiyor wriscuttern
Öğrenilmiş çaresizlik, 3 senedir DEK’lerde böyle sıyırıyor bu sene kırmamız lazım şansı
-
Sarıyer'de fena yağış olmalı
İstinyede şimşekleri görüyorum sadece yağış batımda kaldı
-
Kütlenin şimşeklerini konumumdan görebiliyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
mehmet civan Ekim ayı kar örtüsü geldiğinde direkt yayınlıyorum 😀
Bize ön gösterim yok mu 😜
-
Gelo Italiano siberiano diye ne zaman yazmaya başlarlar tahminen
İtalyanlar yazmaya başlasada şöyle rahat rahat bize gelecek sistemin takibi yapsak
-
Akşamları hava üşütmeye başladı, şort-sweatshirt sezonunu açtım bugün
-
Futbolsever arkadaşlar kaçırmaz bunu

Futbolsever arkadaşlar her hafta yeni bir kariyer planlaması çiziyordur çıktığı günden beri

-
Osimhen Galatasaray’a baya yakın duruyor, süper lig tarihinde gördüğüm en sıra dışı transfer olur.
Güncel Galatasaray kadrosu 188.8M€Osimhen piyasa değeri 100M€ 🤯
Avrupada transfer döneminin kapanması ( Portekiz ve Arabistan hala açık diye biliyorum ) ve maaş yükünün tamamını karşılamasıda GS’nin elini epey güçlendirir. Şahsen buradan dönmesini zor görüyorum muhtemelen sıra dışı bir forveti ligimizde izleyeceğiz