The walking dead boşuna izlemedik 😂😂
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ocağı boş geçmek olmadı bu sene en azından 1 sistem olmalıydı elde bir tek şubat kaldı belki bir de mart geçen seneki gibi bir mart olabilir mi bakalım hayırlısı artık
Marta umut bağlamamak lazım geçen yıl bir istisnaydı
-
Harika Şubat konumuzu okumanı tavsiye ederim
Eline sağlık hocam, 3 şubat civarı belirttiğin izlanda sistemi 1 ay önceden nokta atışı. Devamıda inşaallah güzel olur 👏
-
Sinan hocam kendi adıma 10 şubata kadar kapattım, doğru mudur sizce ?
-
İCON 12Z model sonu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Başka kimsede yok mu arşiv ya, Semih Ö. sırtlıyor konuyu. Ben eski bilgisayarla beraber kaybettim

-
Eline sağlık Semih Ö. 👏
-
Saçmalıyorsun salih gene, sürekli eleştirmek yerine elle tutulur bir şeyler yazıp verilerle desteklersen sen de olursun, saygısızlık etme.
-
@Havist hayırlı olsun, başarılar

-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Bence bu senaryo >>>WinteR<<< hocamın bahsettiği 2004 potansiyeli 🥶🥶
-
Eps sabaha göre baya batılamış
-
Gem çok tehlikeli, italya riski baya yüksek duruyor
-
Odesay mjo bir insan olsa anca bu kadar olurdu helal olsun 😁
-
@Salihh susarak sakinleşmeni bekliyoruz 😁