Hayırlı akşamlar ❤️
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eline sağlık Whisper dayı, hala paylaşımlara devam ediyorsun 🫡
-
Bayramınız mübarek olsun ❤️
-
Çernobil dizisi 1 sezon 5 bölüm bu zamana kadar nasıl izlememişim diye sorguluyor insan
İzlediğimde kendime aynı şeyleri söyledim, tek gecede bitirmiştim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İstanbul’da dün, altokümülüs bulutları
-
18 yaşındaki çocuğu önce A takıma çağır hevesle gelsin, sonra ümit milliye yolla bütün moralini motivasyonunu düşür. Ne istediniz çocuktan rezil herifler 🤬
-
Biz de eskilere gidelim madem…
24 Ocak 2022 10.34 İstanbul
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı sahurlar, hayırlı ramazanlar herkese ❤️🌙
-
İstanbul da göremediğim kar yağışının kayseri de görüyorum bu seneyi de karsiz kapatmadım
Hayırlı olsun, görsel var mıdır ?
-
Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar ❤️
-
Yeni telefondan selamlar forum ❤️
Umarım önümüzdeki sezonda güzel güncellemeler takip etmek nasip olur 🫡
-
Açılmaz inşaallah
Açılmış dayım 🙃
-
Küçükken hatırlıyorum, LİG TV’de örümcek kameralarla güzel çalımları vs… yakın çekim yavaş şekilde verirlerdi. Gol ve serbest vuruşlarda piero vardı, yıllar ilerledikçe çekim kalitesi düştü maalesef.
-
Yani berbat çekim açıları ve görüntü kalitesi ile 3 yıl daha, normal böyle bir lige yayıncı bulmak zor 🙃
-
Whisper dayı doğum günün kutlu olsun