Meteocielde sıkıntı var sanırım
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
İCON paylaşıyorum

-
kütle beni sıyırdı geçerken baya kapattı hava ama yağış olmadı
-
Belki bir bildiğimiz vardır

84.560 HS puanınımın küsüratını ekliyorum o zaman
-
Sen de çok şey istiyon Eren
-
MGM Şubat 2. hafta ülkemizin tamamını soğuk tarafta bırkamış
Yağışlar bu şekilde
Akdeniz Bölgesi'nin Toroslar Kesimi ile Mersin'in Batısında Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Kuvvetli Rüzgar
Beklendiği Yer
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden sonra Akdeniz Bölgesi'nin yüksekleri ile Mersin'in batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (60-90 km/saat) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, kar yağışı olan yerlerde tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
01.02.2023 19.00-02.02.2023 12.00
-
İtalya, Roma

İngiltere, Londra

-
-
Ben. Ecmwf ye bakarım arkadas kısa vadede ecmwf daha iyi model boktan model gfsyi takmıyorum bile gfs çöp model nokta
Ben kısa vadede havaya bakıcam artık hiçbirine güvenilmez

-
ECMWF Diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GFS öğle güncellemesi yağışta bırakmadı. Kar için ise pazar gece ve pazartesi hafif kardan öteye geçemeyiz şu görüntüde
-
Günüm zaten berbat geçiyordu bir de GFS öğle güncellemesi eklendi 😢
-
Balkanlar efsaneyi yaşar şu sinoptikle, bir kış daha ne kadar berbatlaşabilir hayretle izliyorum sadece 😢
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İyi geceler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.