Bu görüntünün sebebi afrika ataklarının artması mı kuzeyde ki soğukların azalması mı
Afrika atakları bence
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu görüntünün sebebi afrika ataklarının artması mı kuzeyde ki soğukların azalması mı
Afrika atakları bence
Bol yağışlı bir kış geçiriyoruz orta halli 5-15 cm kar bırakacak bir sistem gelse muazzam bir kış olur
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), hakem kararları hakkındaki tartışmaları önlemek amacıyla VAR kayıtlarını açıklayacağı kaydedildi.
Yeni sistemin Trendyol Süper Lig’de 26. hafta maçları itibarıyla uygulanması bekleniyor.
Adam istifa etmemek için her şeyi yapıyo 😅
Süper kupa rezilliğini unutturamazlar
nesi güzel bunun
Kendi bölgesi için kötü değil
''80 Günde Devri Alem'' kitabıyla bir ilgisi var sanıyordum Sinan
Arka kamera bozuk mu? Geçen çok iyi diyordun?
Abi sen muhtemelen yanlış anladın 😀
6S arka kamerası özellikle gece çekimde çok kötü umarım bir sonraki sistemde telefonu değişmiş olurum 😢
Geceden beri gelen kütleler ile 2 yıl sonra 2-3 cmde olsa katur kutur karda yürüdüm. Telefon arka kameram gece hiç çekemediği için maalesef görüntü atamıyorum ☹️
Yerler bembeyaz tipi şeklinde yağış var
Şuan lapa lapa 2 senedir bu kadar kar tuttuğunu görmemiştim yerde. Herkese nasip olsun inşallah
Yerler bembeyaz tipi şeklinde yağış var
Tekrar bir spor hırsı gelmesi lazım bana pandemiden önce çok hevesliydim, baya saldım 2020 sonrası 🙃
Fotoğraflar 1 saat önceki yağışa ait
Görsel atmaya çalışacağım dönüşte telefonum kapanmazsa, lapa lapa yağan kar taneleri o kadar büyük ki düştüğü yerde kalıyor uzun süre
Kaç rakım
Şuan 318 biraz daha aşağı indim gece 389
Bir ince bir lapa lapa yağıyor yerler tutmaya başladı
Saf kar ile beyazlıyoruz