Vay be icon cidden çok iyi ![]()
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Lanet olasi kuresel isinmanin yuksek basincindan mi acaba bu agri
Hava kirliliğinden kaynaklıysa dediğin doğru, yüksek basınç sisli ve puslu havalara dolaysıyla hava kirlenmesine sebep oluyo
-
Lanet olasi kuresel isinmanin yuksek basincindan mi acaba bu agri
Yorgun olabilirsin, hava kirliliğindende etkilenmiş olabilirsin veya rüzgardan etkilenmiş olabilirsin kısacası bir sürü ihtimal var. Kafana takma dinlen geçer 🙃
-
çok başım ağrıyor beyin kanaması olabilir mi
Benimde aynı bugün, yap bi kahve sonra dinlen geçer merak etme 😅
-
bende

Ben de kahin bir abim var 6 ocağı bekleyin dedim 😬
-
cezayirdeki sahra çölünden farksısız
Farklıyız geçen sezon alınan sistemleri ve ardından gelen mart ayını çok hızlı unutuyoruz maalesef, ben dahil.
-
Seneye nasipse kendi kış tahminimi yapmaya çalışacağım, bu sene benim için önemli. Hiç bilmediğim veya eksik bildiğim yerleri en iyi şekilde doldurmaya çalışacağım inşaallah 🙂
-
-
Günaydın karlı bi sabaha uyanmayı çok özledim umarım dilediğimiz kar yağışları gerçekleşir. Modellere bakarsak çok keyif bozuyor ama bu işten anlayan insanların umudu varsa vardır bir şeyler. Beklemeye devam edelim en azından şu ayın başını bi görelim sonra daha belli olur her şey.
Yağmurlu bir sabah*
İnşaallah
-
Gecem yıl Aralık'ta metre kar falan yagdida haberimiz yok herkes bir olumsuzluk içinde geçen yıl ocak ortasi gelmişti büyük sistem sabır bekliyecez
olumsuz bir hava oluşmasının sebebinin yağışsız ve genelde ılık havalar olduğunu düşünüyorum. Aralık bitti halen daha aynı bela sürekli bir yüksek basınç ve monoton sıkıcı havalar…
-
-
GEM diyagramı var mı ?
-
Daha Çok Göster
İstanbul’da toplu taşımaya zam geldi.
Öğrenci abonman 140₺
Tam abonman 777₺
Tam bilet 9.90₺
Öğrenci bilet 4.83₺
Taksi ile en kısa mesafe ücreti 40₺
Toplu taşıma ve taksiler %29.10; servis ücretleri ise %19.95 zamlandı.
Minibüs indi bindi ücreti 7₺
-
İstanbul’da toplu taşımaya zam geldi.
Öğrenci abonman 140₺
Tam abonman 777₺
Tam bilet 9.90₺
Öğrenci bilet 4.83₺
Taksi ile en kısa mesafe ücreti 40₺
Toplu taşıma ve taksiler %29.10; servis ücretleri ise %19.95 zamlandı.
-
Sonraki hafta tatil olacağı için sıkıntı yok :memnunseytan:
Evet abi finaller bitiyo tatil bana 🤐