çok mühim bir şey olmamakla birlikte bi süredir gözüme takılıyordu atayım dedim, “göösterdi”The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Uzun zamandır böyle
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturçok mühim bir şey olmamakla birlikte bi süredir gözüme takılıyordu atayım dedim, “göösterdi”The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Uzun zamandır böyle
Nereye gitti la 50 60 70’ler 😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu da öğlen
Yakın vadedeki değişimler özellikle bu sene çok absürt değil mi ?
Yakın vadeye -16 ile girsek en sonunda -8 falan kalacak gibi
Nereye gitti la 50 60 70’ler 😅
Değişim bekliyoruz

nasil yani abim gece sistem inecek mi abim jules verne gece mi gözükecek abim
amaç moral motivasyon sinerji olsun zaten . Yoksa gem i ana fikir dışında dikkat almam
GEMİYİ terkedin ![]()
Bu hafta ile soğuk hafta sonu sayımız kaç olacak
Çok
Sahutt kadar umutlu olsam yeter %13 için bile takip yapıyor gerçek bir imparator
Beni de alll, beni de alllll
Kartepeye kız arkadaşımla gidicem abi ama gülsuyuna gidebiliriz 😅
Sıcak çıkacağını söylemiştim İstanbulada yapıştıralım
İsterse +300 çıksın -10 altı senaryo olmadığı sürece benim için anlamı yok 😅
benzer düşünüyoruz, bende teleferik aracılığıyla uludağa gideceğim arkadaşla başka çare yok😀
Benimde kartepe planı var en kötü gülsuyuna giderim orasıda yüksek 😅
Mesela şu diyagram bana sadece yağış açısından umut veriyor. -10 altı bir tane senaryo yok. Tabii 2 gün hatta 6 saat sonra bile bir sürü -10 altı senaryoda olabilir, hiç bir veri güven vermiyor maalesef.
Önümüzdeki sistemde kar bana gelmiyorsa ben kara giderim diyerek yükseklere kaçacağım, güzel kar görüntüleri atmak nasip olur inşaallah 🫡
Bu kış böyle ucundan kaçırırsak varya kafayı yedirtir herhalde
Kötü dönemde soğuk paterne geçtik bence hocam, kuzeyimiz kış boyu hiç bu kadar kötü durumda değildi.
Yıldız karayel o, yıldız değil.
Sonuç olarak saf karayel olmadığı sıcaklığa etkisi karayel kadar olmaz muhtemelen, gene bir rakım sistemi