Halen her sene aynı tarihte veya sistem öncesi benim hasta olmamı çözemiyorum
Kalın giyin abi yolculuk yaparken hava değişimi çarpıyodur 😬
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHalen her sene aynı tarihte veya sistem öncesi benim hasta olmamı çözemiyorum
Kalın giyin abi yolculuk yaparken hava değişimi çarpıyodur 😬
- mi 30 ayakta mı duramıyorum 😵💫
Bakın "köprü üzerinde ki sıcaklık" normal sıcaklık değil tahminlerini yapanlar değiştiremez daha.
Baştan desene köprü üzeri diye (!) 🤪🤪
2004 te bogaz köprüsü halatının koptuğu an köprü üzerinde ki sıcaklık ve rüzgar hızı ne kadar idi ?
-5° 122km/h hız 🤓
Geçmiş olsun abi
Az evvel amcamın ölüm haberini aldım ricam bi fatiha okumanız hüseyin tanrıkulu adına çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...
Başın sağolsun kardeşim ☹️
Sinan hocam bana özelden mesaj atabilir misiniz ?
Sinan abicim puanı atarken sıfırlarını unuttun sanırım teşekkür ediyorum 🙋😂😂
Zaman yolculuğu kafa yoruyo bazen olur öyle 😉
Hayırlı geceler hayırlı cumalar
Arkadaşlar hadi bakalım efsane sistem görüntülerini kim paylaşım yaparak denk getirecek
Sistemi paylaşım yaparak efsane görüntüyü yakalayana 10000 puan verilecektir müsait olup takip edenlerede sürpriz puan atılacak .
Abi
puanları kullanabileceğimiz bir market sistemi olacak mı ? Yakın zamanda ya da uzun vadede
Berbat bir sonbahar ardından gelen geçmiş verilere göre en fazla yağışı aldığımız berbat bir aralık ayı…
Durum bu olunca maalesef kışa hiş pozitif bakamıyorum ama 2 yıldır bu forumda öğrendiklerimden yola çıkarak elbet bir gün bu döngünün bozulacağına eminim.
Bu yıl forumda ilk yılım olsaydı her gün girer veryansın ederdim ![]()
Ay sonu sistemi kuşa dönmüş herhalde
Kar falan boşverdim ben, yağmur yağsa keşke şöyle aralıksız 2 3 gün
İnternette hız sıkıntısı var kablonet başka sorun yaşayan var mı müşteri temsilcisini aradım ilerleyen saatlerde arayın bizim sistemlerimizde de sorun var dediler
Genel bir sıkıntı olabilir mobil veride çok yavaş
Bozulmasının bence 2 nedeni var kısa devre yapması veya işlemci artık ömrünü yitirdi çünkü anakart yanmaları genellikle bu 2 sorundan oluyor anakart yandığı için maalesef bütün parçalarda bozulmuştur dediğin gibi şimdi en kotu laptop 10-15 k bandında oda Google açıyor sadece:)
Bana kalsa masaüstü alıcamda ablam istemiyor bir de evde yer sorunu var kasayı koymak için. Ben tamir ettikten sonra oldu ama ben tamir edeli 2 yılı aştı. Artık ömrünü yitirimiş dediğin gibi muhtemelen işlemci kaynaklı
Eren şarj aleti yüzünden bozuldu laptop. 2 yıl önce kendim tamir etmiştim adaptörünü, malum eski laptoplaru şarja takmadan kullanmak imkansız. En son çalıştırdığımda önce bir cızırtı geldi adaptörden pirizden hemen çektim biraz bekleyip yeniden taktığımda ise ses dahada arttı ve en son çıt puff diye bir ses geldi adaptörden, sonra şarjı çekip pcye dokundum hafif bir elektrik çarptı. Adaptörün içini açıp baktım lehim attığım yerlerden biri erimişti. Pcnin içini açıp baktığımda ise anakartın yandığı gördüm. Büyük ihtimalle tek seferde bu yanma gerçekleşmemiştir, çünkü son 2 3 aydır pc 1 2 saat içinde kendi kendine kapanıyordu. Anakart baya yanık simsiyah olmuş 5 cm çapında bir alan
Sağol abi mesajı ben bile hatırlamıyordum valla 😅