wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ulan Almanya zaten çıkamıyon bari salsaydın İspanya’da gidemeseydi

-
Helal olsun abime Yasin71
-
// 25 Şubat 2018 - Doğudan gelen canavarı ufak değişimler ile kaybettiğimizide hatırlatmak isterim .. //
şu sinoptiği her gördüğümde gözlerim doluyor...
-
Dışarı çıktım yürüdüm inanılmaz özlemişim şu havaları ☺️
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ilık bir akşam, arada su gibi bir şey damlıyo yağmur yağmaya çalışıyo sanırım 😅
-
Arkadaşlar aktif üye az sanırım burada 😃
Burası sakin, herkes pusuda kar bekliyoruz yağmur bekliyoruz 😅
-
Herkese merhaba, bu sene kış sezonu 2,5 üst biter mi?😂😂
Karşılıklı gol olur, italya türkiye ms2
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu senaryonun 2m tempi -12 İstanbulda bile 🥶🥶 Semih Ö.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Eurovision tarihinin bizim adımıza en iyi performansı, her izleyişimde nasıl 2. olduğumuza anlam veremiyorum
-
Statta olacak var mı bugün, kuzey üstteyim
-
Aklıma Beşiktaş 3-3 Benfica maçı geldi, aynı hisle gözlerim doldu maçı izlerken. Keşke o günlere geri dönse Beşiktaş…
-
Hayırlı geceler herkese
Kısa bir video , güzel bir yağış
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.O sene şu videoyu izlerken camdan atan 2 3 kar tanesini izleyerek üzülüyordum, İstanbul’da 🥲
-
Yarın KPSS açıklanıyormuş, sınava giren tüm abilerim ablalarım istediğiniz sonuçları alırsınız inşaallah