Bu Spotify neden öğrenci olduğumu doğrulamıyo ya ![]()
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sıcak duş gibisi yok. Hem kaslarım gevşedi rahatladım, hemde tatlı bir uyku getirdi.. Birazdan uyuyacağım.
Yaz kış duş hava farketmez her yerde soğukçuyum
-
Eren hocam 6gb ram 1gb vram var kaldırır mı 🤭
-
4 yıl boyunca her yaz lunaparkta çalıştığım için alıştım. Gondola ayakta bile biniyodum @dark and cold
-
Dele Alli Beşiktaş mı ??
Öyleymiş

-
27 yıl sonra Şampiyonlar Ligi gruplarında Türk takımı yok
-
Ben 18 yaşındayım ama millet beni 15-16 zannediyor çok kötü bir şey gerçekten küçük göstermek
18’de ben de öyleydim taa ki sakal çıkana kadar, 12. sınıfta kayıt için dershaneye gittiğimde 8. sınıf kitaplarını gösteriyordu kadın bana 😅
Şuan sadece 1 yıl geçmesine rağmen sakal sayesinde 15 gözüken tipim 18 oldu
-
Hayırlı olsun Ömer Sarp Özdoğan
Emeğine sağlık Sahutt Ömer’in dediği gibi çok sıkıntılı bir seneydi, yola devam muradına erersin inşaallah. Yerleşemeyen 3 arkadaşım var, ek tercihleri bekliyorlar.
İÜC Metalurji ve Malzeme Mühendisliği
-
Dele Alli Beşiktaş mı ??
-
Hakemde bizim teknik direktörde rezaletti, tebrik ediyorum Alanyalı kardeşlerimi
-
Yasin Kol adlı şahısın maç yönettiğine emin miyiz ?
-
Şu videoyu 10 dakika olarak nasıl indirebilirim
Snaptubeden keserek indirebiliyor olman lazım, android kullanırken çok işime yarıyodu. Web’den bulabilirsin programı apk olarak;
Snaptube - Video ve Müzik İndirme ProgramsızAndroid telefonunuzda Snaptube’u indirin. Bu Video ve Müzik İndirme Programı ile ücretsiz olarak sınırsız içerikleri indirebilirsiniz ve hızla hayret verici…www.snaptubeapp.comBelki kullanıyorsundur ama kullanmıyorsan kesinlikle indir, işine mutlaka yarar.
-
-
Hasan61 mesajımı beğenip konuyu hatırlattığına göre sallayalım bakalım. 17 Aralık 2022 İstanbul’a ilk kar düşecek

-
Benden kaynaklıysa yine
Mahmut Sami yardımcı olabilir bence
Kullandığın marka model ve tarayıcı ne ?