Yalvarıyorum şu profile 6 7 kez tıkladıktan sonra açılma sorununu çözün
Senin telefondan kaynaklı bir durum bence
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYalvarıyorum şu profile 6 7 kez tıkladıktan sonra açılma sorununu çözün
Senin telefondan kaynaklı bir durum bence
Süper Lig Resmi İnstagram Hesabı Açıldı
Fenerbahçe logosunda neden yıldız yok ?
Emirhan İlkhan haberleri doğru sanırım, yönetim kendi fişini çekti benim gözümde
Yok işte "eyyam-ı bahur sıcaklıkları,cehennem sıcaklıkları, ege 50 derece ,istanbul gölgede 40 derece" gibi asparagas haberlere inanan insanlara acıyorum böyle insanları ünlü edip gerçek uzmanları arkasında bırakmak
umarım o 133 bin kişi aklını başına alır bu arada istanbul en fazla 34-36 derece olur gölgede bu değerler daha düşük
Foruma bunu sormaya girecektim her haber bülteninde bu aralar bu tabir var, banada zırva gibi gelmişti haklıymışım ![]()
Aynen bende yemedim yemeyi düşünmüyorum
Ben de bu yaz yemeye başladım, tanesinin 50 kuruşa satıldığı dönem ilk kez denemiştim ve kusmuştum ama bu sene bi bağımlılık yaptı 🙂
Sitenin yeni hali harika olmuş eline sağlık Mahmut Sami abi ve emeği geçen herkes
Kurban bayramınız mübarek olsun, biraz geç yazdım malum köyde internet bulmak zor 😅
Türkçe geçen seneden kolay geldi bana, matematik 30 işaretledim 3 tanesinden emin değilim geometrisi zorladı beni. Sosyal felsefeyi hiç okumadım onun dışında 2 soruda yanlışım olabilir. Fen hakkında gram fikrim yok ![]()
Normallerimiz değişti demeye getirmiş MGM 🙃
LGS ye giren gençlerin sınavları nasıl geçti var mı forumda lgs ci tayfa
LGS tayfa değilimde matematiklerini çözdüm, bana geçen seneden daha kolay geldi
YKS giriş belgeleri açıklanmış dostlar
Hasan61 hoşgeldin paşam ben de pek aktif değilim bu aralar malum hem sınav hem sıcak havalar 🙄
Benim 2. senem konu yetiştirememe gibi bir lüksüm yok ama AYT kimya netim berbat fizik idare eder ama sınav sonrası EA bile tercih edebilirim, kafam çok karışık bu dönem. Mart ve devamında çok şey oldu, psikolojik olarak sınav ve yaşananlar hem düzenimi bozdu hem de moralimi. Olsun bunada şükür toparlayabildiğim kadarına eyvallah deme vakti artık. Bu vesileyle sınava girecek tüm arkadaşlara bir kez daha başarılar dilerim inşaallah hedeflerinize ulaşırsınız 🧡
Baya bir zamandır yoktum nasılsınız beyler bayanlar
İyiyiz kardeşim ben de bir süredir aktif değilim, sen nasılsın ?
Bura bulutluydu hiç stres yapmadan, erkenden uyudum ![]()
selamlar bugun ilk defa isindigimi hissettim.
Ben de. Bugün hava gölgede bile sıcaklık hissiyatını verdi