wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Model analizci bı abimiz vardı o nerelerde,zamanı geldi artık sanki)
>>>WinteR<<< abi mi ?
Zamanı geliyor gibi abi senide bekliyoruz 😎
-
Hayırlı akşamlar herkese
Hayırlı akşamlar kanka 🫡
-
wriscuttern bi yanlis anlasilma olmustu daha dogrusu seni karistirdim baska bir konuyla seni kirdim
ayin 10 unda senin icin kar ihtimalini takip edicem hergun. havadada olsa en kucuk ihtimali bile degendiricem yazicam. 
Valla abi hiç hatırlamıyorum, neden böyle yazdın ? Ne konuşulduysa muhtemelen hiç takılmamışım bile ❤️
-
direk pozitif endeks senaryosuydu oda sinan abiye denk geldi

Pozitif bir adam
-
Elime sağlık

Pozitif endeks rekoru kırdın başkan

Tam Ömer lik havalar forumu bırakıp gitmeseydi keşke…
-
Aynen kardeşim diyip geçmelik güncelleme, geceye bakalım 🫡
-
Ben model sonu bir şeyler görebiliriz diye düşünüyorum.
-
su ao noa diagramini atabileek bir arkadas varmi. noldu bu girdap guclendi heralde fazmi degistiriyor. bir durum var. senaryolar tepki veriyor
Ao ve nao
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yetiştik mi başkanım Sinan
-
-
Uzun vadede incelenmesi gereken güzel senaryolar var. Vakit bulursam paylaşacağım
-

Yağışlardaki hareketlenmeyi görmek güzel
-
Takipteyiz Sahutt eline sağlık şimdiden
-
Geçtiğimiz gece gerçekleşen en düşük sıcaklıklar ;
İstanbul, Silivri, SİLİVRİ ORMAN SAHASI -0,7 İstanbul, Çatalca, ÇATALCA 1,3 İstanbul, Büyükçekmece, BÜYÜKÇEKMECE 1,8 İstanbul, Şile, ŞİLE/İSAKÖY 3,3 İstanbul, Eyüp, EYÜPSULTAN 3,4 İstanbul, Sancaktepe, SANCAKTEPE 3,5 İstanbul, Pendik, PENDİK/ÖMERLİ BARAJI 3,7 İstanbul, Arnavutköy, ARNAVUTKÖY/TERKOS BARAJI 4,0 İstanbul, Çekmeköy, ÇEKMEKÖY/ÖMERLİ 4,3 İstanbul, Arnavutköy, İSTANBUL HAVALİMANI 4,4 İstanbul, Sancaktepe, SAMANDIRA HAVALİMANI 5,1 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/İTÜ MASLAK YERLEŞKESİ 5,2 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ ANA MENDİREK FENERİ 5,3 İstanbul, Arnavutköy, ARNAVUTKÖY 6,0 İstanbul, Pendik, İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI 6,5 İstanbul, Beykoz, BEYKOZ 6,7 İstanbul, Çatalca, ÇATALCA RADAR SAHASI 6,9 İstanbul, Bakırköy, FLORYA 7,1 İstanbul, Üsküdar, ÜSKÜDAR 7,3 İstanbul, Sarıyer, SARIYER 7,4 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ 7,4 İstanbul, Bakırköy, İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI 7,5 İstanbul, Ümraniye, ÜMRANİYE 7,5 İstanbul, Tuzla, TUZLA 7,6 İstanbul, Arnavutköy, İSTANBUL HAVALİMANI LİMAN FENERİ 7,6 İstanbul, Şişli, ŞİŞLİ 7,7 İstanbul, Fatih, FATİH/İST.DEN.BİL.ENS. 7,8 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ 7,8 İstanbul, Kadıköy, KADIKÖY/GÖZTEPE 8,0 İstanbul, Beykoz, BEYKOZ/ANADOLU FENERİ 8,4 İstanbul, Kartal, İSTANBUL BÖLGE 8,5 İstanbul, Güngören, GÜNGÖREN/DAVUTPAŞA MARMARA 8,6 İstanbul, Beylikdüzü, BEYLİKDÜZÜ 9,0 İstanbul, Kadıköy, KADIKÖY GÖZTEPE RIHTIM 9,3 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/RUMELİ FENERİ BAL. BAR. ANA MENDİREK FENERİ 9,4 İstanbul, Tuzla, TUZLA AYDINLI LİMAN FENERİ 9,5 İstanbul, Şile, ŞİLE/DARLIK KÖYÜ 9,6 İstanbul, Kartal, KARTAL/AYDOS DAĞI 9,7 İstanbul, Fatih, FATİH/KUMKAPI FENERİ 10,1 İstanbul, Tuzla, TUZLA İTÜ GÜNEY MENDİREK FENERİ 10,3 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ TPAO ŞAMANDIRA 10,7