Burak Yılmaz milli takımı bıraktığını açıkladı.
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Çok yazık oldu çok

Burak’ın penaltısı kaçtıktan sonra 20 yıldır ağzına sigara sürmeyen babam balkona çıkıp sigara yaktı
-
Of ya şimdi 9 ay nasıl geçecek

-
THE_AZOR hayırlı olsun başarılar reis
-
Valla ben takibi bıraktım. Sonraki sezon inşallah Ankara veya Eskişehir için yapıcam takibimi. Sahi Accu kış tahmini ne zaman yayımlanıyor 😆😆🏃🏻♂️
Haftaya yayınlayacakmış 🤠
-
modeme reset atın düzelir herhalde 😊
İnternette baktım biraz böyle yazmışlar genelde
-
Arkadaşlar Trendyoldan İP ban yemişiz bizim ağa bağlı olan hiçbir cihazdan girilmiyor. Mobil veri ile girebiliyoruz sadece

-
Ne yazık ki olmadı, Galatasaray’a yaşattığı heyecan için teşekkürler
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şu sınav bir geçsin yaz boyunca oturup meteorolojinin her şeyine çalışıcam
-
Maç bitiş düdüğünden sonra Galatasarayımız çeyrek finalde sesleri duymayı Rabbim nasip etsin inşAllah.
Bir dünya devini gene karlar altında elemişti Galatasaray, gene nasip olur inşaallah

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gebze 0.1° perşembe akşamdan bu saate kadar 0° üstünü görmemişti