Çok sıkıntılı bir duruma girersen müdür yardımcısına git sildirmeye çalış bir kaç gün, bizim okulda sildirenler vardı. Annene söyleyip dilekçede yazdırabilirsin gerekçe sunup
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu dönem 4.5 gün 2 gün izinli o da son hafta diye
Ben de şimdi inceledim kendimi
1-4 arası 16 gün özürlü 4 gün özürsüz
4-8 arası 4 gün özürlü 15 gün özürsüz
8-12 arası 1 gün özürlü 3 gün özürsüz ( zaten 11 ilk dönem sonrası okul yoktu, covid sağolsun)
Gerek yoktu ama yazmak istedim :D
-
Hiç bir dönem 3 günü geçmedi devamsızlığım, sadece 2. Sınıfta su çiçeği oldum diye raporlu 15 gün evde yatmıştım
-
Nereye geldim hocam ben zaten burdaydim 🤔♥️
sana alkış etmiş Whisper dayım
-
başladığı anda sıcaklık yeterli olursa direk örtü yapar gibi sabahlamaya değer birşeyler olabilir ama önermem uyuyun sabaha kar ile uyanın

Küçükken çok yapardım bunu. Kar yağacağını biliyorsam gece yatmadan perdeleri örter, yataktan gözüm kapalı iner tuvalete giderdim. Sonra kahvaltı yapar kapıyı açardım çok heyecanlı oluyordu

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aydın yayinlarinin kimyasi güzel oluyor bende vardı önceki sene
Kimya anlamıyorum ben tamamen ilişiğimi kestim o ismi lazım olmayan dersle
-
Sadece öğrenciler anlar :D kağıdı doldurursun hocada okumaya üşenir .
bir keresinde hoca yanına çağırdı. Sonucu bulmuşum ama işlemi anlamamış o yüzden tam puan veremem dedi, ben de yalan yok çözemedim ama sonuç eskaza doğru gelmişti. Ben soruyu anlatmasını istedim, sonrasında kendi yazımdan anlattığına benzer bir şekilde yazdıklarımı toparlayıp tam puan almıştım

-
Farkettiğiniz üzere yazım çok kötü, klasik sınavlarda yazımın karmaşıklığı işime çok yaradı

-
GFS beklerken iyi gidiyor trigoo
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gayet medeni bir şekilde danıştık tartıştık sıkıntı yok

Benim açımdan daha iyi oluyor öğreniyorum bilmediğim yerleri. Önceden yanlış bir şey yazarım diye yazmaya çekiniyordum ama farkettim ki yanlış yazsamda birisi çıkıp doğrusunu anlatır ve öğrenirim. Buyüzden kendim yorumlaya çalışıyorum gördüklerimi
-
İconda düzelme var ama ULL gene yok
-
Bu meteoroloji hastalık usta. Düşünsenize gecenin şu saati oturup, elin amerikalısının modelini takip ediyorsunuz. Hem de milli maç izler gibi

-
Başınız sağolsun hocam, mekanı cennet olsun inşaallah