2. Sistem için diyagram güzel ilerliyor
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yav sakin olun en azından bi 3 5 saat inanalım umutlanalım. Şahsen bu potansiyeli görmek bile heyecanımı tavan yaptırıyor
-
Devamı ocağı kapatır gibi ama
Hocam ne ocağı şöyle gelsin kışı kapatmaya razıyım
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Finallere çalışmak istersin
O sırada GFS;
-
İncelenecek çok senaryo var ama finallere odaklanmam lazım 😅😅 Iskandinav YB
-
GFS diyagramına bakarsak 20 Ocağa kadar tutucu kar yok gerçi ECMWF diyagramıda benzer durumda
Tam 1 gün önceki diyagramdan şuan gelinen nokta
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gem yeni arkadaşımız artık
GEMİ’yi terketmeyelim başkanım
-
İyi akşamlar 15 ine kadar sonrası sisli akşamlar

Sonrada sinirli akşamlar :coksıcak:
-
hasta olmuş boğazlar
Ben de onu kastetmiştim zaten bu soğukta öksürür durur millet
-
Kime çıktı
Bana çıktı abi 🤪
-
GEM senaryolarından boğazı donduran bir deneme
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Soğuk çıktı
-
Şu kaçırdığımız güzel şeye bakarmısınız
Daha kaçan bir şey yok abim umutla takibe devam 🫡