Arkadaşlar aktif üye az sanırım burada 😃
Burası sakin, herkes pusuda kar bekliyoruz yağmur bekliyoruz 😅
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArkadaşlar aktif üye az sanırım burada 😃
Burası sakin, herkes pusuda kar bekliyoruz yağmur bekliyoruz 😅
Herkese merhaba, bu sene kış sezonu 2,5 üst biter mi?😂😂
Karşılıklı gol olur, italya türkiye ms2
En azından bir sistem altyapısı var, bu kurak süreçten çıkmamız lazım ya nasip diyelim
Bu senaryonun 2m tempi -12 İstanbulda bile 🥶🥶 Semih Ö.
2352 saat dediğin nedir ki ? Cepte bu sistem 😅🤝🥶
Eurovision tarihinin bizim adımıza en iyi performansı, her izleyişimde nasıl 2. olduğumuza anlam veremiyorum
Statta olacak var mı bugün, kuzey üstteyim
Aklıma Beşiktaş 3-3 Benfica maçı geldi, aynı hisle gözlerim doldu maçı izlerken. Keşke o günlere geri dönse Beşiktaş…
Hayırlı geceler herkese
Kısa bir video , güzel bir yağış
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
O sene şu videoyu izlerken camdan atan 2 3 kar tanesini izleyerek üzülüyordum, İstanbul’da 🥲
Yarın KPSS açıklanıyormuş, sınava giren tüm abilerim ablalarım istediğiniz sonuçları alırsınız inşaallah
15-17 Aralık 😎❄️
Hasan61 mesajımı beğenip konuyu hatırlattığına göre sallayalım bakalım. 17 Aralık 2022 İstanbul’a ilk kar düşecek
hişşt bir kaç kişi daha yazsın 17 aralık totemi
Galeride ne kadar güzel fotolar videolar varmış
Motive & Jefe CHORBA muazzam klip harika rap. Yılın projesi olmuş net !!
Vay be zamanında efsaneye kastığım çarı 500’e satmıştım 🥲
TR ilk 200 görmüştüm 1 sezon. Hesabı sattıktan sonra tekrar başladım, en son th10 ya da th11 fulleyip bırakmıştım