Larin yerine ben olsam 3 - 0’dı
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bizim ülkemiz dışında hiç bir yerde her maçtan sonra hakemin gündem olduğunu görmedim. Premier lig, serie a vs… maçlarında oyuncuların bir kırmızı kart ya da penaltıdan sonra deli danalar gibi hakeme koştuğunuda görmedim, ceza sahasına girdiği gibi kendini yere bırakıp hakeme baktığınıda görmedim, çünkü adamların tek gayesi futbol ve hakemlerine güveniyorlar. Ama ne yazık ki şu gerçekte var hakemlerimiz bazen istemizce ya da isteyerek taraf tutuyormuşcasına kararlar veriyor ve bunlarda oyunun önüne geçiyor. Bu hakemleri böyle kabullenme kesinlikle istemiyorum ama elden gelen bir şey yok katlanacağız artık. Benim düşüncem bu şekilde biraz karışıkta olsa kafamdaki düşünceyi yansıtabildiğimi düşünüyorum, yazı uzun olduğu için yazacağım bazı şeyleri unuttum aklıma gelirse ekleme yaparım

Bu yorumumun dün akşam oynanan derbiyle alakası yok, genel düşüncemdir.
-
Önemli olan hakemin vereceği karar. Hakemliği kolay zannediyoruz hepimiz
Bizim ülkemiz dışında hiç bir yerde her maçtan sonra hakemin gündem olduğunu görmedim. Premier lig, serie a vs… maçlarında oyuncuların bir kırmızı kart ya da penaltıdan sonra deli danalar gibi hakeme koştuğunuda görmedim, ceza sahasına girdiği gibi kendini yere bırakıp hakeme baktığınıda görmedim, çünkü adamların tek gayesi futbol ve hakemlerine güveniyorlar. Ama ne yazık ki şu gerçekte var hakemlerimiz bazen istemizce ya da isteyerek taraf tutuyormuşcasına kararlar veriyor ve bunlarda oyunun önüne geçiyor. Bu hakemleri böyle kabullenme kesinlikle istemiyorum ama elden gelen bir şey yok katlanacağız artık. Benim düşüncem bu şekilde biraz karışıkta olsa kafamdaki düşünceyi yansıtabildiğimi düşünüyorum, yazı uzun olduğu için yazacağım bazı şeyleri unuttum aklıma gelirse ekleme yaparım
-
Maçın özetini bekliyorum neler olmuş bakalım, ikinci yarıyı izlemedim
-
Türk hakemlerini artık eleştirmeyi bıraktım o kadar çok hata yapıyorlar ki artık normalleşti benim için
-
Eskiden daha derli toplu izobarlar varmış şimdi çok karışık ve dağınık belki de detaylandırmayla ilgili
Daha az detay var o yüzden derli toplu duruyor bence
-
Necip uysal>100 tane tolga ciğerci
Ama Necip beşiktaşta oynuyor

-
Doğum günün kutlu olsun Siberian snow 🥳
-
Soner dikmen mükemmel vurdu, helal olsun
-
Cüneyt hoca tertemiz golü yedi. Sergen hocanında acilen oyuncu değişikliklerini zamanında yapmasını öğrenmesi gerekiyor, 65 olmadan oyuncu değişmez diye bir kural yok. Ek olarakta hocanın bu sene takımı geçen seneki kadar iyi tanımadığımı düşünüyorum. Her ne kadar sahada olmasada pjanic sahada olanlarda ise ghezzal teixera ve larinin olduğu bir takım sıkıştığı yerde sürekli beklerin ortalarına bakmaması gerekiyor. İnşaallah ders çıkarırız şu maçtan. Şu sakatlık meseleside iyice baymaya başladı her maça farklı 11 ile çıkıyoruz ne yazık ki.
-
Doğum gününüz kutlu olsun ilkerlii Sedatcevikaslan ENDEKS. He bir de Yasin71 abi senin doğum gününe mesaj yazıp atmayı unutmuşum. Yedeklerde kalmış mesajım geçmiş doğum günün kutlu olsun :D
-
Bisiklet sürerken güzelde izlemesi sarmıyor pek o yüzden futbolun yeri bir başka be Sahutt
-
El Classicoda durum 0 - 1 Real Madrid lehine
Camp Nou’da ilk yarının tek golü 32. dakikada Alaba’dan geldi
-
Bahtsız JK
Takım iyi ama bu arena için tecrübesiz ne yazık ki. Coates 3 kornerdede kafa vurdu 2 gol 1 penaltı. Neyse 2. yarıya bakalım
-
Alanya kayseri ne maçtı ama

MS Alanya 6 - 3 Kayserispor