Hoşgeldiniz hocam :elkaldırma:
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Milliler de kadroya ilk giren de var, daha önce milli olan ama son maçlarda millî kadroda olmayanlar var.
HAYDİ BİSMİLLAH iyi bir başlangıç olsun yeni hocayla .
Bu yeni hocaya geldiğinden beri hiç kanım ısınmadı. Muhtemelen dünya kupasına gidemez ve istifa eder. İnşaallah yanılırım bu konuda yanılmayı çok istiyorum
-
Beşiktaş’ın sağlık ekibinde veya antrenman ekibinde sıkıntı var bence geçen yıl da aynı şeyleri yaşıyordu tesadüf olamaz
Zemin ve şampiyonlar ligi temposuna alışmak için yapılan sert antremanlar bu işin sorumlusu bence
-
Bu kadar sakatlık tesadüf olamaz özelliklede çoğu arka adeleden sakatsa
-
Barcelona Kayserispor’dan Yusuf Demir’i 2 Milyon Euro’ya satın aldı serbest kalma bedeli ise 400 Milyon Euro
400 veren çıkar mı... sanmam
La Ligada serbest kalma bedeli koyma zorunluluğu var. Takımlarda aldıkları oyuncular elden kolayca çıkmasın diye böyle uçuk rakamlar koyuyo. İnşaallah başarılı olur şimdiden gurur duydum
-
Allah’ım mükkemmel geri dönüş yüreğinize sağlık 🦅🦅
-
Ulen kanadalılar az oynasanız puan almıştık. Ben oynanan oyundan memnunum yenildik ama ezilmedik. Yarın inşaallah diğer temsilcilerimizin güzel haberlerini alırız başarılar Galatasaray başarılar Fenerbahçe

-
N'kodou maç kadrosundan çıkarıldı. Sendeyiz Larin :yumruk:
-
Sahutt limak82 Sercan 42 42 doğum gününüz kutlu mutlu olsun. Yeni yaşınızda en büyük dilekleriz gerçekleşsin inşaallah

-
Valla manu young boys maçını kaçak izledim. Hiçbir sıkıntı yok ve görüntüde hd, almayı düşünmüyorum exxeni
-
R E Z A L E T !
yazık vallahi yazık şu milli takıma
-
Ahmet Ağaoğlu: "Biz şampiyon olacağız, diğerleri sıralamayı belirlesin."
Bunu diyenin beli doğrulmuyo trabzonun şampiyon olamayacağı 3. haftadan garanti oldu

-
Kendisi bulunmuştur , wriscuttern
Senden kaçamaz abi

-
sergen hocam sabaha kadar konuşsa dinlerim :'D
-
Bir G grubu olmasada güzel kura
Sporting Lizbon 🇵🇹
Ajax 🇳🇱
Borussia Dortmund 🇩🇪
Beşiktaş 🇹🇷