1) Beşiktaş
2) Kız arkadaş
![]()
![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur1) Beşiktaş
2) Kız arkadaş
![]()
![]()
Aşktan en az çeken benim sanırım, şuanlık şanslıyım aşk konusunda
Aynı şekilde teşekkürler 🌸 Bear grylls demişken en sevdiğim sözünü de sizinle paylaşayım ;
"Hayat bir yolculuktur ve hepimiz her gün öğreniyoruz. Kucak aç buna. Artan acılar hayatın bir parçası sadece! Son olarak, ışığın sadece çatlaklardan süzülebileceğini de sakın unutma. Hepimiz biraz çatlağız. Kimi zaman o çatlak olmak içimizdeki ateşi yakan şey oluyor. Ancak ne zaman ki değişim ihtiyacımızın farkına varıyoruz, o zaman büyümeye başlıyoruz. Kendi muhteşem maceranda iyi eğlenceler! "
Ablacım iyi hoşta gri fon üzerine siyah yazı oldu mu şimdi ![]()
cmbrn41 tespit edilmemesi mucize olurdu alışalım artık bu hayata
Akdenizde 2. Sahutt dönemi
Yasayamadığımız şu gençlik dönemimizden bahsetmeye gerek yok sanırım 😊
Hangi gençlik ?
Yağış 30 40 dakikadır çok daha kuvvetli yağıyor
Bir süredir kuvvetli yağış var, oraj gözlemlemedim henüz
Örnek olarak bunu mobilden paylaştım google chrome üzerinden (kopyala - yapıştır)
Kullandığınız arama motorunu masaüstü sitesi yaparak kullanırsanız, kopyala yapıştır yaparak model paylaşabilirsiniz
Yılbaşı çekilişi değilde çok istek olursa
puan çekilişi gibi yapılabilir ama ne kadar gerek var bilemem ![]()
Beşiktaş son 6 maç 1 galibiyet
Fenerbahçe son 6 maç 1 galibiyet
Galatasaray son 6 maç 1 galibiyet
Elinde herhangibi bir veri var mı,ona göre ciddiye alalım seni ! Yoksa tamamen sallıyor musun ?
Burası üyelerin şahsi tahminleri konusu, yani verisiz bir şekilde içinizden geldiği gibi tahmin yapabilirsiniz diye biliyorum. Sinan abi ?
Unut sen onu bence çünkü Aralık ayındayız sıcaklıklar bile çok fazla yüksek gidiyor olması gerektiğinden fazla yüksek çok zor bence o görüntüler bizim adımıza kıyı iller.
Geçen sene aralıkta çok mu iyiydi havalar her gün buz mu kesiyorduk burada. Azıcık şükret en azından yağışlarımız geçen seneden daha iyi
Şaşırdık mı?
Hayır
Neden çünkü en zor takım Beşiktaşa gelmiş
Bahtsız JK