İsviçreyi maçın favorisi olarak görüyorum ama inşaallah berabere biter bizim için beraberlik daha avantajlı olur
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
aras kargonun arabası gidemiyordu bu vınn diye çıktı sahadan =D
-
benim beklediğim ancak bu kadar ezileceğimiz düşünmediğim bir maçtı sağlık olsun önümüzde 2 maç vae benim umudum sonsuz
-
atam gelse dönmez bu maç spikerler iyi kafa açıyo
-
Levent Özçelik mi ?

-
çarşı berlin gider mi acaba ?
-
ben de belgesel izledim biraz oradan çok iyiydi kalite
-
Bu tvde trt 4k var çok merak ediyorum 4k maç keyfini ama babam çok ciddi bu gidişle 32 ekran philips tüplü tv kurcaz =D
-
babam maçları tüplü televizyonda mı izlesek totem olur diyo =D
1 ay önce falan tv bozuldu hemen hızlıca 2 hafta içinde yeni tv aldık sırf maçlar başlayacak diye adamın dediğine bak =D
-
25 ve 26 gecesi gökgürültülü sağanak yağış olmasın yeter sınava uykusuz girmek istemiyorum
-
revalüasyon
-
ben çok inanmıştım sakat olduğuna be bu transfer ile gerçekten takımı yalnız bıraktığı kanıtlanmış oldu. Yaptıkları için teşekkür etmek bile gelmiyor içimden
-
Hamsik’e doktorlar şaşırmış biyolojik yaşı halen 23-24 falan diye 40 yaşına kadar rahat top oynarsın dediler
falcaoyada 22'lik delikanlı demişlerdi

-
trabzon sağlam geliyo bu sene ama bakalım aldıkları oyuncular genelde yaşını almış bir zamanın yıldızları yatmaya gelmemişlerdir inşaallah
-
Yerini severse böyle her sene çiçek zamanı şov yapar mum çiçeği
Yanlış hatırlamıyorsam ben 7 8 yaşlarındayken anneannnemin evinde vardı. Dedem odanın tavınana tel germişti sarıp uzasın diye. Sıkınca su çıkıyo diye patlyordum hep