Bekle bugün 18.00 den itibaren yer yer kar yoğun yarın sabah saatlerine kadar
İnşaallah hocam dün dekler bizi daha çok seviyordu bugün selam verip geçiyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBekle bugün 18.00 den itibaren yer yer kar yoğun yarın sabah saatlerine kadar
İnşaallah hocam dün dekler bizi daha çok seviyordu bugün selam verip geçiyor
Çok başınızı şişirdimde sıkıntı ben de mi acaba ya ? Keşke bu sistemde gebzede olsaydım
Avrupa yakası boğaz hattı çok şanssız
Boğaz hattına giren kütlelerin biri batımda biri doğumda ben ise tam ortada güneşle birlikte hafif kar alıyorum
Şu yukarıdaki kütle boğaza nasip olur mu be
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Nasip olacak ama daha çok anadolu yakası boğaz hattına vuracak sanki
Emirgan sahile doğru yürüyorum şuan kütle vurursa güzel video çıkar
Şu yukarıdaki kütle boğaza nasip olur mu be
Bir türlü boğazı ortalatan güzel bir kütle gelmedi ya hep kenardan köşeden kırıntıları kapıyoruz. Nasip daha gün uzun
Şükürsüzlük gibi algılanmasın, bana şubat sonu mart ayında ne istersin deseler havada kara razı olurdum.
Şükür asfaltlarda bile güneşe rağmen cıvık örtü var. Çimen üstleri 3 4 cm araba üstlerinde 4 parmak kalınlığında kar var
Bir türlü boğazı ortalatan güzel bir kütle gelmedi ya hep kenardan köşeden kırıntıları kapıyoruz. Nasip daha gün uzun
19 Mart 2022 katur kutur kara bastım az önce, araba üstleri 2017 sistemindeki gibi buz olmuş
Boğaz hattı hep tek tük kütleler devam ediyor. Şöyle bir tren bant yakalasak ne güzel olur
Güzel kar yağışı ve en az 5 cm örtü var
Birde konumunu yazsan😊
Sarıyer
Konumum durdu durdu turuncu vurdu, göz gözü görmüyor rüzgarda kuvvetli esiyor
modeme reset atın düzelir herhalde 😊
İnternette baktım biraz böyle yazmışlar genelde
Arkadaşlar Trendyoldan İP ban yemişiz bizim ağa bağlı olan hiçbir cihazdan girilmiyor. Mobil veri ile girebiliyoruz sadece