Karda bisiklet sürme özlemi bastı 🥶
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Galatasaray’ı tebrik ederim çok büyük iş başardılar ama oynanan futbol hiç ümit vermedi, toparlanması ümidiyle başarılar dilerim 🫡
-
İyi geceler forum durumlar nasıl ?
-
İlk 10 içinde bitirirsek şampiyonumuz direkt şampiyonlar ligi gruplarına mı katılıyor ?
-
Sıcaktan mı ?

Güvenlik, rüzgar nedeniyle kapatıldığını söyledi geçen yıl bir kişinin üzerine ağaç devrilmiş o yüzden kapatılıyormuş park ve bahçeler.
-
Hava muhalefeti nedeniyle park ve bahçeler kapalıymış bugün, bunu yıldız parkının kapısında öğrenmiş olmam kötü oldu 😒
-
Muhtemelen perseid meteor yağmurundan bir kesite denk geldim. Tamamen şansa suyumu alıp balkona çıktım ve bir anda beliren ışık aşağı doğru yavaşca süzülmeye başladı sona yaklaştığında şimşeği andıran bir ışıma ile kayboldu. Bu ana çıplak gözle tanık olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum, geçen yıl çok denedim ama görememiştim bu sene ise rastgele bir zamanda belkide görebileceğim en net şekilde gördüm 🫡
İyi geceler forum ❤️
-
İyi akşamlar forum
Telefonum artık model paylaşım sayfasını kaldırmıyor 😅
Bu kış bol bol pcden takip yapacağım gibi özellikle geceleri daha sık paylaşım yapabilirim 🫡
-
İyi akşamlar forum 🫡
Sahutt gönlünden geçen neyse o olsun dostum, şimdiden tebrik ederim üniversite hayatında başarılar 🧡
-
Gürültü seslerine uyandım maltepeden şimşekleri izlemek çok zevkli mükemmel bir hava var ☺️
-
dark and cold bir nebze serinlemeye başladık uyku tutmuyo sıcakta
-
CS’ci arkadaşlar ben yakın zamanda seçkin hesap aldım bu hesap CS2 içinde geçerli değil mi ? Ayrıca maç bulma süreleri nede bu kadar uzun, 38 dakika boyunca DUST2 rekabetçi maçı aradım
-
Koşu yapmak için 6’da uyandım 1 saat dayanabildim dışarıdaki sıcağa eve döndüm hemen :coksıcak:
-
Hoşgeldin,Aleykumselam.
iyilik güzellik, şükür halimize..Sen nasılsın
İyiyim abi ne zamandır uğrayamadım çok yoğundum. Şu foruma 50 derece sıcakta bile girsem kar kokusu alıp mutlu oluyorum 😂
-
“Selam” yazınca emoji oluyomuş artık