Ekmek banıp izleriz biz.😀
2 yıldır böyle bu durum avrupa boğaz hattı 2021 ocaktan beri deklerde en şanssız bölüm
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEkmek banıp izleriz biz.😀
2 yıldır böyle bu durum avrupa boğaz hattı 2021 ocaktan beri deklerde en şanssız bölüm
Sahutt yasarbahadirr Sefa kazancc okan331 hocalarım çok geçmiş olsun unuttuğum biri var mı bilmiyorum mesajlarının hepsini okuyamadım, bu konuya yazdığınızı yeni gördüm yakınlarını kaybeden olduysa başınız sağolsun. Allah yardımcınız olsun ne yazacağımı pek bilemiyorum bir an önce bu felaketten sıyrılırsınız umarım 😕
Boşluk devam
Ben sistemi kapattım Eren radar ve uyduda bir şey gözükmüyor gibi ne dersin ?
Diğer birçok ilde yarın gündüz dahi 0 in altında görünüyor çok korkunç bir durum var
Kahramanmaraş özellikle rabbim sen yardım et 🙁
MGM WRF
Allah yardımcınız olsun EnesT_ sorumu cevapladığın için teşekkürler
EnesT_ bölgede en ihtiyacınız olan malzemeler nedir ? Kolileri ona göre hazırlayalım
Anadolu yakası yüksekleri yarım metreye yaklaşmıştır
Anadolu yakasına özel yapılmış sistem
İstanbul Anadolu yakasında etkili bir bant var Ümraniye ve Ataşehir civarında 20cm geçen yerler olur gibi duruyor
Yani bizim için sistem bitti diyebilirmiyiz
Buna cevabım yok hocam
Avrupa yakası yagacakmi bosa beklemeyelim
Avrupa yakasını etkileyecek kuvvetli bir bant gözükmüyor radarda, yağış Anadolu yakası ağırlıklı devam eder gibi duruyor gün içinde
Avrupa boğaz hattı 2 yıldır olduğu gibi boşlukta
Ah ya, bir arkadaşıma demiştim önümüzdeki hafta tüm hafta tatil bekliyorum diye; böyle olacağını bilsem hiç der miydim 😔
Aynısı hocam keşke bu şekilde olmasaydı 😔