wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
GFS SKEW T YE GORE
Yarın sabah sığ dek kütleleri gorucegiz büyük ihtimal öğlen bu sığ kütleler etkisini kaybedecek. Akşamdan sonra dek şartları yeniden başlayacak geceye doğru adım adım güçlenecek ve yer yer yoğun kar yağışlı gorulecek.
Ecm görelim bir de
-
Anlık sancaktepe de kara cevrildi yağış
850hpa şuan ne durumda abi ? Anlık bakabileceğimiz bir yer var mı
-
Yağmur yağmasa yerde hatrı sayılır kar vardı ama yağmur sağlam eritti vazı yerlerde azıcık kalmış
-
Cumartesi tatil olur
-
Üstümde kütle yok, spreyleme yağış var, hava 3.4°, rüzgar kuzeyden sert esiyor
Martın ortasında daha ne isteyeyim
-
Sıcak cephe yağışları çekiliyor açık maviler yağışlı kısımları temsil ediyor.
Akşam 20:00 ila 22:00 civarı bu sıcak cephenin geçişi sırasında yüksek kesimlerde yağışın yogunluguna baglı olarak kara dönmesini bekliyorum. Zaten gece 23 ten sonra saf kar şartları tamamen uygun hale geliyor.
Keşke maç sırasında kara denk gelseydik
-
Burada karlar tamamen erimedi biraz daha dayanın yenisi yolda
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şu sınav bir geçsin yaz boyunca oturup meteorolojinin her şeyine çalışıcam
-
Eline sağlık Sarp Özdoğan. Bize kattıkların için teşekkürler
Twitterdan uzun zamandır takipteyim zaten sen de beni takibe almışsın
-
Maç bitiş düdüğünden sonra Galatasarayımız çeyrek finalde sesleri duymayı Rabbim nasip etsin inşAllah.
Bir dünya devini gene karlar altında elemişti Galatasaray, gene nasip olur inşaallah
-
reis doğulayan birşey göremedim ama hangi modele baktın
Totem yapıyor
Vorteks1907
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.