wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yağışlar çok iyi kuzey kıyılarda
-
Sıcaklık yüzünden sahil kesimler su oranı yüksek kar veya karlakarışık yağmur görürler tutucu kar olacağını sanmıyorum iç ve yüksek kesimler için güzel bir sistem olabilir yarın akşam ki güncelleme önemli olacak gibi herşeyin kesinleşmesi için Bol bol yeşil göreceğiz inşallah Ama sıcaklık sorunu olacak
Sıcaklık sorunu olsa bile ben perşembe geceden itibaren gelen yağışların kıyılarda dahi kar olacağını düşünüyorum. Ama gündüz tutmayan görsel bir yağış olacak büyük ihtimalle belki yağışın kuvvetli anında tutar ama yağış durduğu anda erir. Kendimce karaladım bir şeyler zamanı gelince hocalarımız açıklar
-
Önümüzdeki sistem ocak şubat gibi gelse rahat 30 cm olurdu il geneli
-
Temp500’ü az daha aşağı çekersek çok iyi olur
-
Sıradaki sistem dek sistemi mi yoksa siklon var mı dek ise sadece örtü yapsada çok çabuk eriyecektir
Martın ortasındayız dek olsa daha iyi olur, siklon gelirse şakır şakır yağmur izler kıyılar. Büyük ihtimalle dek sistemi olacak zaten
-
Keşke önümüzdeki sistemde gebzede olsaydım, benim şansımda bu kadar işte 😅😅
-
Mart sonuna dikkat
Martın her yerine dikkat edin kenara köşeye sistem sıkıştırıyor sürekli
-
Burada hala kartopu oynayıp kardan adam yapmalık örtü var
-
Yagan karın cıvık olma şansı var eriyen kar diyebiliriz
Tutsunda cıvıkta olsa ben okeyim, bu mart çok güzel keşke hiç bitmese
-
En son ki çıktılara göre önümüzde ki sistem bu sistemden daha iyi görünüyor.
Önümüzdeki sistem gece iş yapar gibi duruyor, sence sıcaklık sorunu ne seviyede olur ?
-
Nem düşük olduğu için Sarıyer dewpoint -0.3
-
Şuan buz kar yağmur ne ararsan yağıyor
Şuan kara çevirdi lapa lapa
-
Sabah okula giderken 2 kere yere kapaklandım buzdan. Kar çok güzel ama cefası da ayrı beter oluyor
En son Ocak 2017 sisteminde düştüm ben, tecrübe
-
Şuan buz kar yağmur ne ararsan yağıyor