bura sabahtan beri güneşli anadolu yakasında neredeyse mor kütle var kıpkırmızı bir şekilde geniş bir alanı kaplıyor
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
arnavutköyde sarı kütle varken burada 1 tane bulut yok yaz yağmurları ne kadar tuhafmış unutumuşm valla
-
elegant
Zarif , şık
-
Benim takımım iyi ki yapmıyor böyle paylaşımlar. İyi ki. İnşallah da yapmaz. Yaptığı an takımıma da laf söylerim. Saçma çünkü. Ben rakibimi yendiğim zaman. Eline sağlık derim. Güzel mücadele derim. Seni yendim hahahahaha yapmam.
Yapmıyor mu ? Güldürme beni
bjk derbisinden sonra yapılan bir paylaşım sadece bir örnek elimde bu var diye bunu attım.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
wriscuttern bak dostum. Bunu ilk kim yaptı bilmem. Hatırlarım Galatasaray da aynısını yaptı. O gün de aynı tepkiyi gösterdim. Neden? Şampiyonsun. Şampiyonluğunu kutlamak yerine neden öbür takımlara atıfta bulunuyorsun. Şampiyonluğunu kutla. Galatasaray yaptı. Biz de yapalım. E yapma. Git öteki takımları da verdikleri emekler için terbik et paylaşımında. Sence o şekilde daha çok rakibine karşı üst düzey paylaşım yapmış olmaz mı? Bu paylaşımı yüzünden Beşiktaş'ın iyi futboluymuş, eksik kadrosuymuş bakmam. Rezil bir hareket olmuş. Çocukça bir hareket olmuş. Yazık gerçekten.
Senin fikrindir karışamam ama ben yapılmasınjn rezil rüsva bir hareket olduğunu düşünmüyorum
-
asıl olarak galatasaraya gönderme kazandıkları maçtan sonra bird hunter yazarak bu oyun ilr paylaşım yapmışlardı. 10 numara olmuş kim paylaştıysa eline sağlık
-
oh beee ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ
-
seleksiyon
-
ersin genç kaleci yaşına rağmen çok iyi daha çok gelişir ona bağlamamak lazım. 2. golde defans nerede adamlar faul atıyo bizim defansta 1 kişi var. 2. golde biraz ben de ersini hatalı buldum öne çıkmasa tutabilirdi ama dediğim gibi net defansın hatası.
-
Premier Lig bak işine kardeşim
-
kakafoni
-
teşkilat
-
telekinezi
-
Üzdü ama bir şans daha var haydi samsunnn
-
ANLIK