İPhonenib hava durumuna göre kky yağıyormuş
Banada kar yağıyor diyor ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİPhonenib hava durumuna göre kky yağıyormuş
Banada kar yağıyor diyor ![]()
Az sakin dostlar. Tek güncellemede ağlama duvarına mı dönelim 🙂
2018V2 olursa model takibini bırakırım bu yıl
GEFS’e bakmak lazım 😑
Atlantik bir büyük potansiyeli daha heba etmez umarım
Geldik alana Athena 🫡
hatırladığım kadarıyla sistem girmişti öncesinde donan yağmur tarzı birşey olmuştu sonra 1 2 gün filan birşey olmadı herkes dedi sistem fos çıktı hüsranlar... derken öğlen bir kar yağışı başladı ama ne yağma kartpostallık görüntü durduğunda diz boyu olmuştu.
Ben 27 Temmuz 2017'deki fırtınayı paylaştım abi. 6 Ocak 2017 değil ![]()
Hava atmış gibi olmayımda eee ben de şey de gördüm işte 21 Şubat 2025 😂😂
Benim standartlarım düşük 1 Ocak 2026 beni en son mutlu eden kar yağışıdır ![]()
2017'de İstanbul'u vuran fırtınaya dair en çarpıcı videolardan biri. Bundan 10 gün önceki fırtınanın yaşandığı gün ailecek şehir dışına gittiğimiz için deneyimleyemedim.
Neden hevesimi kırıyosun ki ben her namaz kıldığımda dua ediyorum Allahım benim ettiğim dualarımı elbet geri çevirmez bence 🤲🏻
Abi en son ne zaman seni sevinderecek kadar kar gördün ?
Ben de sıkıntı yok Sinan abi
Arka arkaya bir kaç defa bunları yakaladım, gerçek görüntüler eşliğinde hem kasırga anları hemde sonrası feci yıkımlar oluyor, olmuş.
Geçen günlerde yurtta yaşadığımız fırtınalı günler ile kıyaslandığında nasıl bir afet, yıkıcı bir güç olduğunu fark etmemiz daha kolay oluyor.
Allah korusun, suyun,yelin önüne gecilmez
Çok tehlikeli bir hadise ama ileride yerinde deneyimlemek istediğimde bir durum. Foruma üye olmadan öncede hayranlıkla takip eder, haberleri okur, görüntüleri izlerdim. Küçükken çocuklar şimşek çaktığında korkudan uyuyamazdı, ben ise camın kenarına oturup şimşekleri izlemeye çalıştığımdan uykusuz kalırdım ![]()
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu akşam 9-11 arası kar yağışını havada görebilirsiniz
Cephenin sonlarına doğru kıyılardada yağış arasında kar taneleri görebilir sanki abi, var mı senin beklentin ?
Geçen kış 19 şubatta kar yağışı olmuştu 2-3 saatlik o zaman 1500 metre sıcaklığı -8 di sanırım yağıştan önce 2 dereceydi yağış anında 0.5 derecelere düşmüştü örtüde oluşmuştu cıvıkta olsa
Bu sene yılbaşı ve geçen sene 19 Şubat Sarıyer'de yaşadığım en sürpriz kar yağışlarıdır.