wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Rosieri alacak Beşiktaş.. Ama Ghezaalı alabileceğini düşünmüyorum ben. Premier Ligde oynar bence. Ama Beşiktaş'ta oynamak isteyebilir. Çünkü Şampiyonlar Liginde oynayacak.
Premier ligde iş yapacak fizikte değil şampiyon olursak hata yapmaz inşaallah başkan. Bir talisca vakası daha yaşamak istemiyorum rosier bir sene daha kiralanabilir gibime geliyor
-
Beşiktaşlı kardeşlerim farkındamısınız bonservisini alamazsak Ghezzal 3 maç sonra yok

-
sansasyonel
-
kalaşnikof
-
-
-
yav alttaki fotoyu silemiyom uyuz oldum
-
İngiltere Premier Lig'de oynanacak Manchester United-Liverpool maçı öncesinde olay çıktı.
TARAFTARLAR STADI BASTI
Avrupa Süper Ligi'ne katılan kulüpleri protestolar devam ediyor.
İngiltere Premier Lig'de oynanacak Manchester United-Liverpool maçı öncesinde olay çıktı.
Meşalelerle stadı basan taraftarlar ellerindeki meşaleleri localara fırlatıp "Defolun gidin bu kulüpten !" diyerek yönetimi protesto etti.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ayrıca taraftarlar, oyuncuların kaldığı The Lowry Hotel çevresindede protesto düzenledi.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Adana maçında balıkesirin golü neden iptal oldu tertemiz gol
-
-
Göreceğiz cumartesi neler olacağını, öyle konuşmakla olmuyor bu işler

- Sergen Yalçın
-
-