savsievic resmen mahvetti maçı saçma şut denemeleri kötü paslar vs derken bir sene daha geçti ah be samsunum ![]()
Samsun gelemediğine göre çarşamba günü full altay kasayım ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursavsievic resmen mahvetti maçı saçma şut denemeleri kötü paslar vs derken bir sene daha geçti ah be samsunum ![]()
Samsun gelemediğine göre çarşamba günü full altay kasayım ![]()
Söylenti var ama Beşiktaş’ın yaptığı teklif Leipzig de kabul görürse öncelik Trabzonspor maddesi devreye giriyor ve Beşiktaş’ın yaptığı teklifin aynısını Trabzonspor’a bildiriyor Trabzonspor olur derse Trabzon’a gidiyor
Trabzon maddesi kiralarken geçerli değil bonservis alırken geçerli
Yıllardır kafamda kurduğum şöyle bir senaryoyu yazmak istedim. Şimdi TS'nin almaya çalıştığı bir 2010 - 11 sezonu kupası var. FB ise 2014'den beri 4. yıldız peşinde. Şimdi geldik asıl yere FB bir sezon daha lider bitirdi şampiyon oldu 20. şampiyonluk 4. yıldız falan her şey mükemmel derken tam o anda 2010 - 11 sezonu şampiyonu TS kabul ediliyor ve kupanın sahibi oluyor. Ve FB gene 19. şampiyonlukta kalıyor. Tam FB'lik olay
Naftalin
taraftar
Hemen Çanakkaleye gidiyorum 😄
Allah korusun afet derecesi bir yağış olacak gibi ordakilere rabbim yardım etsin
Valentin Rosier: "Kartallar yalnızca kartallarla uçar"
Anlaştı o iş bitti gibi iş imzaya kaldı, sanırım Alanyaspor'dan Caulker'i de alacaklar.
Ben imza atılmadan inanaman. Yönetimin ilk önceliği ghezzal rosier olmalı. Bize geldiği gibi oynayabilecek 5 6 düzgün adam lazım avrupada bir şeyler başarmak istiyorsak. Ben bu yönetime güveniyorum inşaallah ghezzal rosier kalacak yanınada bu sene olduğu gibi nokta atışı transferler gelecek.
ben en çok antalyanın gitmemesine sevindim. Bu futbol ile avrupada işleri çok çok zordu ülke puanı için daha iyi olur umarım böylesi. Sonuç olarak sivas bizi şampiyon yaptı biz sivası avrupaya göndermiş olduk
Gürsel Aksel Stadyumunda 3 günde 2 kupa kaldırcağımızı sezon başında biri söylese gülmekten komaya girerdim ![]()
Ulan atiba direği vurmasa forma kazanıyodum 2021/22 sezon neyse 45 dakika daha var haydi atibam be
Sarıyer şaşırtmıyor bu sene lokal yağışlarda çok şanssız başladık
Eh işte idare eder ![]()