Herkese iyi geceler diliyorum
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sistem zamanları benim galeri;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ana çıktı 13 ünden sonra kırptı soğukları oraya kadar sıkıntı yok
Sen direkt kırptı diyince ben öncesi içinde diyosun sandım :olumlu:
-
Eren ana çıktı ortalamanın hafif üzerinde gibi, em soğuk senaryo -16.5 ortalama ise -11
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Soğuklarda kırpılma var
Evet ecmwfte kırpmıştı akşam, kırpılacağı zaten belliydi ama bu trend devam etmez umarım
-
Bakalim cevabını ogrenebilcekmiyiz ama bence bu Karadeniz de oluşur Marmara da oluşmaz gibi düşünüyorum çünkü bu Marmara Denizi bahtsız bedevi balıkta yok denizinde
Sanırım bu tarz bir yapının oluşması için daha geniş bir alan gereklidir, o yüzden marmara denizinde oluşması pek olası değil. Geniş bir alan gerekli çünkü vorteks gücünü denizden toplayarak geliyor ama marmara denizinde güç toplayabileceği kadar geniş bir alan yok. Karadenizde oluşan vorteks çok güçlü olursa İstanbul’u geçip sizi vurabilir belki, tam olarak bilmiyorum. Tabi hocalarımı daha iyi bilir ben bildiğim kadarıyla bir şeyler yazdım
-
Benimde merak ettiğim soru şu, İstanbul’u geçen dekler marmara denizinde güç kazanarak mı bursa balıkesir civarını etkiliyor ?
-
Eren gibi direkt ismimi yazsam havalı duruyor
-
gerek yok abi yeri buldum aklıma güzel bir nick gelirse değişeceğim Whisper
-
göremedim gözümün önündeki şeyi, sağolasın eren
-
-
Vicdanı varsa zorunda eğer yoksa bu zorunluluğun tabii ki dışındadır
Birini vicdanı olup olmadığını bu şekilde ölçüyorsan diyecek bir şeyim yok, vicdansızım ben
-
Ama şu yazdığın yazının benzerini senden başka kimse yazmadı benim anlatmak istediğim buydu
Gene aynı şeyi yapıyorsun, sana herkes tek tek yazacak mı böyle ya da yazmak zorunda mı ?
-
Profesyonel Liglerde İlk Düşen Takım Kardemir Karabükspor Oldu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu takımı görünce aklıma hemen Lua Lua geliyor
-
Ben burada olmayacağıma göre bütün dekler boğaz hattına yapabilir
Neyse gebzede şanslı bir konumda