plankton
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
antrasit
-
-
yav bana hep "k ve n" denk geliyor

Kenevir
-
Samsun / Yakakent / Çepni
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İstanbul / Sarıyer / İstinye
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
bence artık süperlige yenilikler gelmeli mesela ;
Kendine ait bir sosyal medya hesabı yok, kullanınlan logo 20 yıllık vs.. bu tarz yenilikler gelmesi güzel olur daha modern bir kimliğe bürünür süperlig
-
Ben seneye fenerbahçenin daha iyi olacağını düşünüyorum. Kadrosu iyi bir kadro özellikle orta saha çok kaliteli ayaklara sahip çok kolay pas oyunu yaparlar uzun pas kısa pas uzaktan şutlar derinlemesine paslar hepsini iyi bir şekilde yapabilecek kapasiteye sahip bir orta saha. Mesut'a gelirsekte bence beklenildiği gibi ilerliyor sonuçta bir sürü maç eksiği var seneye daha sağlam bir mesut izleriz gibi. Bir de takımda kolej havasını yakalarlarsa kimse tutamaz seneye fenerbahçeyi. BEŞİKTAŞ'ım hariç

-
Olması gereken olmuş tekrarlansa bile o maçı FB kazanamazdı bence

-
-
-
Rosieri alacak Beşiktaş.. Ama Ghezaalı alabileceğini düşünmüyorum ben. Premier Ligde oynar bence. Ama Beşiktaş'ta oynamak isteyebilir. Çünkü Şampiyonlar Liginde oynayacak.
Premier ligde iş yapacak fizikte değil şampiyon olursak hata yapmaz inşaallah başkan. Bir talisca vakası daha yaşamak istemiyorum rosier bir sene daha kiralanabilir gibime geliyor
-
Beşiktaşlı kardeşlerim farkındamısınız bonservisini alamazsak Ghezzal 3 maç sonra yok

-
sansasyonel
-
kalaşnikof
-