Eh işte gideri var ![]()
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Antlayaya kar yağmış arkadaşlar biraz atıştırmış sanırım
-
-
Bu seneki denk geliş çok enteresan oldu gerçekten. Olur mu olur =D
Aralığıda boş geçmesek eyiydi =D
-
Çok güzel bir kar oldu. Ben memnunum. Bundan iyisi can sağlığı. 1. sistem 16-17 Ocak sonra 2. sistem 16-17 Şubat. 2 güzel sistem aldık. Şükürler olsun. Üçüncüsü olur mu bilemem ama olmasa da güzel iki sistem aldığımız kaliteli bir kış oldu. Allah’a şükürler olsun
Basit bir mantıkla 16 17 mart 3. Sistem =D=D
-
İçimden bi his bu girdaptan hiçbir şekilde etkilenemeyeceğiz diyor Kocaeli olarak bizim üstümüze gelip İstanbul kopacak :D
Hocam yeterince aldınız az bırakında iki kartopu yapak

-
Gördüm hocam inerse sağlam kar bırakır bu girdap tam bir piyango böyle bir ihtimal olabilir
Devam edebilir
Hocam tam gelip boğaz hattına vurması yok mu hayali bile güzel

-
Hocam kar değilde arabalar çok fena maşallah :okey:
Hocam daha iyileri var ama çok büyük zarar ettiler normalde sağ tarafta lüks araçlar için yer yapnmışlardı cmt gece tutan kar pazar eriyince ağırlığa dayanamayıp göçtü çatısı foto almama izin vermediler ama benim bildiğim 5 6 araç hasarlı birisini gördüm beyaz porshe taycandı tavan göçmüş canlar gitmiş fotosu şu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu çekimlerin çoğu evimin önünde yapılıyo yenikoymotors instagram sayfasına bakabilirsiniz bu arabaları yakından görmek o motor seslerini duymak bile büyük şans
Hasar alanların içinde lamborghini aventadorda varmış arkadaşım söyledi şimdi
-
Bizim Zonguldakta 17 ocağa yakın versiyonu yaşamış Marmara ve İstanbul resmen
İstanbul boğaz hatrı hariç bunu sürekli belirtiyorum ama demeden duramıyorum napim
(Anlık)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
vay be ... Foto atabilir misiniz ?
-
Dün söylemiş olduğum sıradan sistem ifademi geri çekiyorum. Erken davranmışım
İnşaallah sabah kalktığımda bende erken davranmışım diyebilirim

-
karı biz de gördük
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Vayy xc 100 iyi gezmeler hocam kar tursa bende çıkıcaktım aynı bisiklet var bendede aynı renk
-
ula dekler marmarayı aşıp balıkesir bursayı vuruyor ben istanbul boğaz hattında bugün 10 dk dek yağışı aldım

-
yalnız ghezzal ne vurdu öyle bee
-
Saha gerçekten berbat sakatlanmalar olmaz inşaallah