Control iyi gidiyor
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Forum uykuda 🥱🥱
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ortalama düşmeye devam ediyor
-
10 Mart için iki modelde çok benzer Sinan abim bir şeyler deniyor gene
-
Mart diyagramı olduğuna emin miyiz ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Omarın faulunde GS 10 kişi kalması gerekirken faul GS lehine verildi, topla alakası olmadan ceza sahası içinde Yusuf Sarı itildi ama sonuç devam. Uydurma bir ikinci sarıdan Rize’nin oyuncusunuda attı hakem, böyle devam etsinler 3 5 seneye bu ligi izleyen kalmaz
-
Yaşanan olayları aklım almıyor, üzülerek takip etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden
-
Sistem biz de diye yorumladım
-
Kardağ nerde bu arada bayadır açıklama da yapılmıyo
Dağa kaçmış, Sinan abi bir açıklama yaptı mı bilmiyorum. Sanırım o sistem geçti artık bir sonraki kışa
-
Kardag degil bu
Kar is back ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 15 gün sonrasına %26🤔
O gün geldiğinde %0
-
Soğukları zayıf ama dönüp dönüp vuruyor maşaallah
-
Cidden çizerken rahatlıyor insan defterlerimin kenarlarında var bir kaç şeyler eskiden bi dosyam vardı 100'den fazla resim vardı içinde o aralar çok çizerdim
Ben bi edebiyat dersinde BJK takım otobüsünü çizmiştim kağıda, kağıdı tam açınca otobüs uzuyodu
-
Stratosferde ısınma gözüküyor cografyaciburak Eren
Kış bittiği için olma ihtimali var mı ?
-
23 24 okey zaten dostum sonrasına bakmak lazım sinoptik umut vadediyor