İstanbul sahili için ihtimal iyice azaldı…
Şubat 2020 gibi hocam, inşaallah kafkasa kaymaz karadeniz yararlanır
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİstanbul sahili için ihtimal iyice azaldı…
Şubat 2020 gibi hocam, inşaallah kafkasa kaymaz karadeniz yararlanır
TYT sınav süresi 135 dakikadan 165 dakikaya çıkarıldı. Yksye hazırlanan arkadaşlara müjde
Paragraflar 1 sayfa olur artık, yani anlayamıyorum şu değişikliği en başta açıklamak zor olmamalı. Barajıda kaldırmışlar ne olursan ol gel demişler. 150 180 geçemeyen insanlar mezun olacak şaka gibi
Elinize sağlık hocam :okey:
Kar yağsaydı,kaç cm olurdu acaba?
20 - 40 cm arası olurdu sanırım sıcaklığa göre, hatta yüksekler 50 cm falan olabilirdi. Bilen biri yazabilir mi ? Merak ettim ben de
44.3 mm olmuşuz, şükürler olsun barajlar %70’i çok rahat geçer 2 3 güne
Ne Düşünüyorsunuz Bu Konuda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Böyle demesi doğal, bulunduğu konum gereği garantici olmak zorunda
25 civarı yapıyorum şimdilik. Bozmadan devam edersem 1 aya TYT de 100 nete ulaşırım. Son zamanlarda sürekli motivasyon kaybı yaşıyorum. Elde olmayan sebeplerden. Toparlıyorum da. Hedefimi 100k koydum. 💁🏻♂️
Rabbim gönlüne göre versin kardeşim, motivasyon konuşmalarını becerebilen biri değilim. Tunç Kurt Matematik takip et çektiği motivasyon videoları için izliyorum ben
Gece gece YKS’de geçen sene ne yaptığıma baktım kafamı duvarlara vurasım geldi
Siz siz olun Türkçe’yi ikinci plana atmayın sonra benim gibi 1 sene daha ceremesini çekersiniz bu iğrenç sistemin.
Tabi birazda AYT fenden dolayı mezuna kaldım.
Bir kapanma bir açılma bir kapanma bir açılma derken düzen falan kalmadı geçen sene, bu sene rahat kafa ve emin adımlarla inşaallah bu forumda bulunan mezun ve 12. sınıf kardeşlerimle başaracağız
ben mezuna kaldım geçen sene hiç çalışmadım staja gittim için bu sene hedef tyt 45-50 net ayt 30 net fazlasında gözüm yok
Gel sarılalım kardeşim, ben de mezun tayfadanım şu Türkçe yüzünden TYT gerektiğinden düşük geldi haliyle AYT’de etkilendi bu durumdan.
Sahutt ‘un yarısı kadar Türkçe yapsam mezuna kalmazdım diye düşünüyorum.
Sahutt matematik ne durumda kral ?
Size zihinsel acılarınızı bir süreliğine dindirmeniz için ilginç bir taktik vereceğim.
Akşam vakti korkunç videolar izleyin özellikle dabbe vs şeyler izlemenizi tavsiye ederim o korkuyla ne dert ne tasa kalır denedim onayladım bazen kendimi kötü hissettiğimde bu taktiğe başvuruyorum
O kadar taktik varken bu mu cidden yusuf :-D
Neyse zevkler ve renkler tartışılmaz ben denemem, korkarım
Klasik Karadeniz sahil sistemi olur
+ Kar var mı ?
- E - e var !?
Olan kar;
5 dakika önce çekildi
Sabahın erken saatlerinde oynadıysan bu saatlerde gayet normal bence
Kuzenim attı dün gece 00.14’te
Yarin akşamda yapabilirim.
Adam et, vakti zamanı önemli değil