Şimşek çaktı boğazda
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Twente - Beşiktaş maçındaki meşaleler içinde aynı şekilde, ceza aldılar mı bilmiyorum ama Türk takımları yaptığında bir sürü yaptırım öne sürüyorlar
-
Şöyle kar böyle kar dediler gram kar yok anadolu yakasında. Bizim derin dondurucuda daha fazla kar var
Hocam dek işi tamamen şans. Ama il genelinde etkili olacaktır önümüzdeki süreçte, bu gece için oluşumların bu saatlerden itibaren daha etkili olması bekleniyor
-
Hafif kestirmişim. Rüyamda kar görmüştüm uyandım ve dışarı baktık rüyamdakinden fazla var. Bilinçaltım yerde tutan karın nasıl olduğunu unutmuş 😂
Radara bir bakayım ne durumda
-
-0.2 dereceyiz ve bant yakaladık 😎
-
Yönü farklıydı bize döndü mehmet civan abi
-
Fena sıyırıyor beni gene ya korkmaya başladım bu sistemdende
-
Kütle şekilden şekile girdi, genede vurmadı
-
sıyırdı valla
Umrum dışı ya alıştım
-
wriscuttern sarı kütleleri 2 3 km ile kaçırıyoruz 😂😭
Bizede gelir be 🙃
-
Vay be sıyırana bak gece telafisini almak lazım 🙃
-
Hocam şimdi ben şeyi anlamadım bu sistemin en bomba yağışlarını beklediğiniz gün hangisi
Bu geceden itibaren cumarteside dahil nispeten pazar öğlene kadar olan dilimde ekleyebiliriz şu anlık. CAN abinin yazılarını ve günlük haritalarını takip et (geçmiş sayfalarda yarın içinde yazdı)
-
Hocam ama gece sağlam yağışlar alırsınız falan denmişti gece yağış olmaz mı yani fazla
Radar takip et ✅
Gece oluşumlar kuvvetlenecek, bu arada sen kışı bitiren arkadaş değil miydin ? 🙃
-
Günay yeterince maçta tuttu Galatasaray’ı, Alkmaar çok düzenli takım olmuş.
-
Sozyureks beykoz tarafından gelen vurur bizi