Ömer sen bu işten sıyrılamayacan gibi. +12'leri gören seni etiketliyor ![]()
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
bu GEFS hani ülkenin GFS ile alakası var mı?
GFS'nin 30 adet farklı senaryosu hocam.
-
-
GFS bu gece için kar vermiş
Şu görüntüde yüksek kesimler harici kar beklentisi olmasın bu akşam için.
-
Ay sonuna odaklanalım

Bekliyoruz hocam 🥶
-
eline sağlık CAN abi
-
Ben de dün gece pcden giremiyordum foruma
-
ULL sisteminin en etkin kısmı pazar akşam pazartesi sabah arası olacak gibi duruyor. Bu süreçte yağış alçak kesimlerdede saf kara dönebilir. Genele baktığımızda Çatalca - Binkılıç hattı kopacak ❄️
-
Kolay gelsin biraz modlar düştü ecfm görünce forumda sanki
Olur bu vadede. Çoook zaman var daha 🙂
-
Kimse Yok mu ya ne bu karamsarlik
Bir yandan ders bir yandan GFS takipteyiz.
-
Niye banlanıyor küfür etmiyor,hakaret etmiyor.? Belki de kendisi çok karsever birisi ama güzel sistemler gelmedi diye bu şekilde veryansın yorumlar yapmış olabilir. Sorun yok şuan kendisi bunu okuyorsa üyelerin şahsi tahminlerine gidip tahmin yorum yazabilir. Eğer onun dediği gibi olursa gidip tebrik ederiz
Daha önce ben ve bir kaç kişi uyarmasına rağmen herhangi bir veri olmadan özellikle hocalarımızın konularına gidip tüm mesajlarında olumsuz konuşuyor.
Eline ne geçiyor bilmiyorum ama amacı tamamen troll olduğu belli boşuna iyi niyetle yaklaşmaya gerek yok. Burada siz ve sizin gibi değerli hocalarımızın iyi niyetinin suistimal edildiğini görmek üzüyor.Ne veri var ne de yazdıklarında herhangi bir doğruluk var. Daha 15 gün önce ülkenin %80’i kar gördü, geçen hafta iyi kötü sistem aldık, önümüzde gene bir sistem var ve sonrasında gene ihtimaller var. Olumlu veya olumsuz, uzun vade yakın vade geçmiş vade her tarafı sallamasyon bir yazı benim gözümde tahmin değildir.
sahil55 kimseye cevap verdiğinizi görmedim bu ana kadar belkide görmüyorsunuzdur yazılanları, mantıklı bir açıklamanız varsa gelip anlatırsanız sevinirim.
-
17-19 u için durum ne şuan kötüleşti mi ? wriscuttern
Kanka net bir şey diyemiyorum. Kocataş falan güzel kar görür yükseklere kaçmak şart. Yağış güzel ama soğuk yetersiz.
-
Sinan başkan ne zaman banlanır forumdan

-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.