Ne zaman
2020 - 21 kışı, neden sordun ki ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNe zaman
2020 - 21 kışı, neden sordun ki ?
arkadaşlar ben olmak istermiydiniz yani ben sen sen ben Olcan yani örnek veriyom mümkün değil böyle birsey çünkü
Salih olmak ister miydiniz
Denemek isterdim senin hayatını çok iyi bir kafadasın maşaallah
İlk zamanlarda kız arkadaşıma Z500 ve temp. 850hpa atıp hiç bir şey yazmamıştım tepkisini ölçmek için, garibim benim hava durumu dışında her şeyi söylemişti :-D
Metroda giderken her seferinde siteyi açıp model paylaşımına baktığımda yanımda oturan veya ayakta duran insanların telefona bakması 🥵 şaka bir yana neye bakıyor bu çocuk dediklerini hissedebiliyorum.
Aynısını çok kez yaşadım 😀
Bir seferinde yanımdaki abi covid 19 yoğunluk haritası sandı 🥶
Sosa ve gustavo ligin en formsuz oyuncularından şu an ama ozanın da şu an pek iyi olduğunu düşünmüyorum plde fazla oynamadı iyi bir hoca olsa parlayabilirdi ama ismail kartal var😊
PL antremanı yemesi bile performansında değişikliğe sebep olmuştur diye düşünüyorum, ama 90 dakika oynamak ayro bir iş tabii
Aynen kardeşim aç kapıyı RİOT GAMES
Öyle bir değişim olacak ki şunda 😂
Kimyasını bozacağız zonal rüzgar zımbırtısının =D
Semih Kaya GS’de diyorlar, doğru mu ?
wriscuttern bugün salonda kardiyo yaparken yanımdaki çocuk Aykut elmas açmış bir yandan kardiyo yapıyor 😂😂😂
Aykut Elmas bir yaşam felsefesidir
O tarih zaten cepte ama en azından ondan önce bişeyler Kapsak iyi olmazmi
Modellere Sinan abimin verileri işlememişler
İstanbul Şişli Diyagramı ECMWF
Karıştı hatlar abi İstanbul konusunda değiliz :'D
350+ gün sonrasini kimse bilemez 😀
Ben patlatayım o zaman bombayı, 26 Ocak 2023 DOĞU KARADENİZ efsanesi yaşanacak kıyılar 25+ kar alacak
Sinan başkanım benim arkadaşlardan çalan çırpan çıkmaz, zaten bu konulara pek ilgili değiller. Beni iyi biliyor sanıyorlar “Kar ne zaman yağacak ?” diye soruyorlar ben de seni gösteriyorum onlara
Hocam Salih size kafayı fene takmış :'D
Salih bütün tahmincilere kafayı takmış abi :D