Bu konular uzadıkça uzar ama şu kesin ve net Türk futbolunda her takımın lehine aleyhine bilerek hakem hatasıymış gibi gösterilen ama hata ile zerre alakası olmayan olaylar var bazı net örnekleride var ama oraya girmek istemiyorum (kimse alınmasın bu maç için demiyorum GENEL bir yorum)
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sumudica ilk maçında aşırı itirazdan kırmızı yedi :coksıcak:
Aşırı itiraz değil bence haksız bir karar hakem acımasız davrandı
-
Bitek o zaman aldım birdaha kar almadım ben anlamıyorum ya
Çok kıyı kesimde misin ya da çukurda falan mı kalıyosun

-
BEN niye hiçbir sistem de kar alamıyorum ya hala kar göremedim
Senin konumuna -20 lazım heralde abi nasıl bir yerde yaşadığını çok merak ediyorum. 2017 de kar aldın mı ?
-
Şu saaten sonra İstanbul Avrupa yakası yağışı kar olarak alır. Soguma girdi yağışın yogunluk durumuna göre araba üstü çimler tutar.
Olduğum yerde kar başlayınca hızlı tutuyo önüm çim ve araba dolu

-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Eumsat görünümü. Baya iyi geliyor inşallah İstanbula bu haliyle giriş yapar.
inşaallah bu gelene kadar yağıl kara döner
-
Çağrı Erdal Kocaeli’ye geçen sistemde kar yağmadı mı?
Çok soruldu olduğu yere yağmadığını söyledi
-
Yağış felan kalmadı ya hepsi çekildi Şubat zaten çok sıcak bu kışıdq karsız kapattık lanet oldun böyle konuma
Bence sistem belirene kadar takip etme burda sürekli sitem etmen bir şeyi değiştirmicek ne demiş aykut elmas nasipte varsaa ......
-
Daha var hocam İstanbul için keşke erken dönse
Şöyle 12 de falan bir anda kar başlasa ne güzel olur

-
Şubat 2. Hafta sevgililer günü var?
Pazar gününe denk geliyor cepten para çıkmicak beyler yaşadık bu sene =D
-
2012 şubat ortası olması lazım bir sistemde direk kar olarak başlamıştı sanırım yaşım küçüktü hayal meyal hatırlıyorum
-
Oha Valla yağışlarda bak
Yağışın en etkili kısmında %98 kar

-
The content cannot be displayed because it is no longer available. 

-
yok mu gol haberi ?
-
Ecmwf bu sabah çok enteresan bir şekilde Trakyadaki kar yağışını azaltıp İstanbul'a verdi
Ben artık her şeyi beklerim takip şart
Takip etmek istiyenlere önerim 3 modeli takip etsin Ecmwf İcon Ukmo şuan onlar çözünürlükten dolayı daha iyi görürler sistemi
En abartı çıktı olmui istanbul adına akşam trakyayı gömer gene