UKMO 144h
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
isyan konusu aşk konusuna döndü

-
İsyan konusunu en üstte görünce modeller tamamen döndü sandım meğer ne dertler varmış

-
Aynen birde değişiklikler geç oldu 1 ve 2 olarak değişiklik yapılabilirdi yani ghezzal erken girerdi birde atiba oynamasın 1 2 hafta falan dinlensin adam
Doğru diyorsun atibanın dinlenmesi şart ve en azından 45 de direk değişikliklerle başlayabilirdik
-
Bahtsız JK 2 maçtır aynı senaryo ek olarak şu da var nkoudou ile boşa giden 55 dakikaya yazık bu adamın hiçbir meziyeti yok kapalı defans oynayacağı belli bir takıma karşı oynayacak adam mı bu sergen hocanın büyük hatası var beraberlikte
-
Baskan ekside ama notr olmasi gerekmiyormu sistem icin
Herşey endeks değil endeks sadece fikir verir
-
hocam önceden sormuş olabilirim kusura bakmayın önemli olan yeşil çizgi değil mi ?
-
ah ah ne çok kaçırdık bu gece yediğimiz ilk gole benzer bir gol yiyen takım var mıdır acaba ?
Asist:Vida Gol:Montero
-
Sahutt biraz fazla alınmış gibisin bırak kendini kanıtlamaya uğraşma olmuş bitmiş zaten sal gitsin yormayın kendinizi
-
Bu konular uzadıkça uzar ama şu kesin ve net Türk futbolunda her takımın lehine aleyhine bilerek hakem hatasıymış gibi gösterilen ama hata ile zerre alakası olmayan olaylar var bazı net örnekleride var ama oraya girmek istemiyorum (kimse alınmasın bu maç için demiyorum GENEL bir yorum)
-
Sumudica ilk maçında aşırı itirazdan kırmızı yedi :coksıcak:
Aşırı itiraz değil bence haksız bir karar hakem acımasız davrandı
-
Bitek o zaman aldım birdaha kar almadım ben anlamıyorum ya
Çok kıyı kesimde misin ya da çukurda falan mı kalıyosun

-
BEN niye hiçbir sistem de kar alamıyorum ya hala kar göremedim
Senin konumuna -20 lazım heralde abi nasıl bir yerde yaşadığını çok merak ediyorum. 2017 de kar aldın mı ?
-
Şu saaten sonra İstanbul Avrupa yakası yağışı kar olarak alır. Soguma girdi yağışın yogunluk durumuna göre araba üstü çimler tutar.
Olduğum yerde kar başlayınca hızlı tutuyo önüm çim ve araba dolu

-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Eumsat görünümü. Baya iyi geliyor inşallah İstanbula bu haliyle giriş yapar.
inşaallah bu gelene kadar yağıl kara döner